Nieuws

Nieuw: Thijs van der Wal - Projectmanager

Op 1 november 2020 is onze nieuwe collega Thijs van der Wal gestart als projectmanager, wij stellen hem graag aan je voor.

Thijs (32) is de afgelopen jaren werkzaam geweest als projectmanager bij een software- en applicatieontwikkelaar in de autobranche, iets wat hij altijd met veel plezier heeft gedaan. Echter, om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen vond hij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging, waarbij zijn uitgangspunt ‘never settle for less’ was.

Wij zien Thijs als een hele mooie aanvulling op ons huidige team en we denken met hem nog succesvoller te kunnen zijn bij onze projecten. Wij wensen Thijs heel veel succes in zijn nieuwe functie en natuurlijk ook heel veel werkplezier!

Thijs van der Wal WEB

Thijs van der Wal

“Waar een werkgever voor mij minimaal aan moet voldoen is het bieden van een dynamische omgeving met een uitgesproken ambitie en waarbij er ruimte wordt geboden voor team- en persoonlijke ontwikkeling. Dit kwam in de vacature duidelijk naar voren en gaf mij een erg positief gevoel; een gevoel dat tijdens de sollicitatiegesprekken en de eerste werkzame weken alleen maar versterkt is.”

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?