Vacature: Jr. Accountmanager New Business

Ben je toe aan een uitdagende functie als Jr. Accountmanager New Business? Wij zijn op zoek naar een senior én een junior accountmanager.

Wat ga je doen?

Als Junior Accountmanager bestorm jij samen met het sales team onze markten (Arbo dienstverlening en Jeugdzorg/Lokale overheid) om te zorgen dat onze enthousiaste en slimme consultants bij klanten oplossingen en diensten kunnen realiseren die écht werken.

Onze klanten zijn continue in beweging en ontwikkeling. Samen met onze klanten optimaliseren en digitaliseren wij hun processen en selecteren en implementeren nieuwe software. Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het verkrijgen van inzicht in en grip op hun bedrijfsvoering. Dit doen wij op basis van SaaS oplossingen.

Wat houdt de functie in?

Samen met marketing en inside sales zorg je ervoor om met potentiële klanten in gesprek te raken. Je kunt bijvoorbeeld bellen, e-mailen, LinkedIn inzetten, netwerken op evenementen of een kop koffie drinken met een klant waar we in het verleden een opdracht hebben uitgevoerd. Maar misschien heb je nog wel een veel betere strategie?

Eenmaal aan tafel, vaak samen met een consultant of pre-sales, luister je goed naar de uitdagingen van onze klanten en denk je na wat DataVisual voor hen kan betekenen, hoe kunnen wij de klant écht helpen? Je zal merken dat de vraagstukken van onze klanten heel divers zijn en verschillen in complexiteit. Hierin zijn we niet bang om een duidelijk advies neer te leggen aan onze klanten over wat wij denken dat de best passende oplossing is. Het is mede aan jou om hier goed over na te denken. Kom je zelf niet tot de juiste oplossing dan is er altijd een pre-sales collega waarmee je kan sparren op inhoud en aanpak. De complexiteit van de vraagstukken en de afwisseling maakt dat het een afwisselende en uitdagende functie is.

De focus in deze functie ligt op sales, je voert het salesproces van A-Z uit en als de offerte die jij geschreven hebt ondertekend is, draag je het over aan de consultants die de opdracht gaan uitvoeren. Op dat moment is jouw missie geslaagd en ga je verder met het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Ons kantoor is in Enter en daar ben je dan ook zeer regelmatig voor overleg. Wanneer je niet in Enter bent, ben je op pad in het land voor afspraken bij klanten of met je netwerk. Thuiswerken is ook geen probleem. Naast het maken van afspraken met onze klanten krijg je de ook mogelijkheid om mee te denken over de ontwikkeling van onze oplossingen en diensten. Je werkt hecht samen met andere afdelingen om onze klanten zoveel mogelijk te helpen, maar ook om te zorgen dat er leuke en uitdagende opdrachten voor onze consultants geregeld worden. Samen blijven we DataVisual ontwikkelen. Daardoor leer je de mensen en hun ambities steeds meer kennen en heb je een (gewaardeerde) rol in ons bedrijf.

Wie is DataVisual?

Met de kennis van ruim 40 collega’s realiseren en beheren we klantgerichte IT-oplossingen. Sinds 1999 maken we organisaties gepassioneerd én met veel kennis van de branche klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Dit doen wij aan de hand van onze kernwaarden;

Know
IT ingewikkeld? Juist niet, wij willen precies weten wat de behoeftes zijn zodat wij jouw doelen begrijpen. Op basis van deze doelen, en onze marktkennis, vertalen wij de businessvraag naar IT oplossingen.

Care
IT is het fundament van elke organisatie. Wij zorgen ervoor dat dit staat als een huis en stellen klanttevredenheid voorop. Onze zorg is dat jij zorgeloos kunt werken en jouw succes is onze drijfveer.

Grow
Stilstand is achteruitgang. Meegaan in IT-trends is cruciaal voor organisaties. Om als organisatie te blijven ontwikkelen is naast efficiëntie een investering in groei noodzakelijk. Wij stellen organisaties in staat te blijven groeien door onze innovatieve technologieën.

Deze kernwaarden vormen het fundament om samen voorbereid te zijn op de toekomst. Kort samengevat; Smarter ways forward.

Welke impact maak jij met je werk?

 • Je hebt de vrijheid om je eigen koers, strategie en aanpak te bedenken en uit te voeren, uiteraard met hulp van je collega’s
 • Door jou voeren onze consultants gave opdrachten uit die passen bij hun ambitie en ontwikkeling
 • Onze opdrachtgevers kunnen door jouw brede kennis rustig ademhalen bij een complex IT-probleem.

Waarom de functie van accountmanager echt iets voor jou is?

 • Je houdt van avontuur en nieuwe mensen ontmoeten
 • Je wilt graag nieuwe dingen leren
 • Je krijgt een kick van het scoren van een nieuwe opdracht
 • Je houdt ervan om zelfstandig te werken maar bent ook een echte teamspeler
 • Je houdt niet van gebakken lucht.

Wij zijn zeker een match als je:

 • Het talent hebt om heel goed te luisteren en de vraag achter de vraag te ontfutselen
 • Eindeloze energie hebt om te netwerken, nieuwe relaties te vinden en opdrachten te scoren
 • HBO werk en denk niveau hebt
 • Affiniteit met ICT en processen hebt.

Ben jij de gedreven Junior Accountmanager New Business en heb je affiniteit met ICT en processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden:

Asset 14ldpi
Doorgroeimogelijkheden
Laptop en werkplek
Asset 31ldpi
Een goed salaris
26 vakantiedagen
Reiskostenvergoeding
Save Money
Goede pensioenregeling
Leuke personeelsuitjes
Lease auto

Voldoe jij aan alle verwachtingen? Wacht dan niet langer en …