Cloud

Geschiedenis Google Cloud Platform?

Google Cloud Platform, aanvankelijk Google App Engine genaamd, werd oorspronkelijk gelanceerd als een platform-as-a-service (PaaS) -bron voor ontwikkelaars in 2008. Hierdoor konden ontwikkelaars apps bouwen en hosten via de infrastructuur van Google. In de loop van de tijd heeft Google op dit concept voortgebouwd door aanvullende tools toe te voegen, zoals gegevensopslag en het infrastructuur-as-a-service (IaaS) -element.

Google blijft groeien als IaaS-provider en verbetert hun producten en services. De toevoeging van onder meer gegevensanalysediensten en monitoringtools heeft GCP tot een topconcurrent op de cloudmarkt gemaakt.

Ontdek GCP met DataVisual.

Google Cloud Platform bestaat om jouw leven te vereenvoudigen. Als je Google Cloud Platform wilt gebruiken om jouw bedrijf vooruit te helpen, maar je voelt zich een beetje overweldigd door alle beschikbare opties, dan kan DataVisual je helpen. Als Google Cloud Partner kunnen we je helpen nieuwe idee├źn te verkennen en grenzen te verleggen om jouw bedrijf te verbeteren.