Vacature
Afstudeerstage (Sept. 2022)

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Stage
HBO Diploma/Bachelor's

Op zoek naar de beste plek voor jouw afstudeeropdracht? Kom bij DataVisual en leer van de beste Cloud Engineers, Data Analisten en Software Developers. Wij vertellen je graag hoe wij IT van toegevoegde waarde laten zijn.

Wat ga je doen?

Wij willen je de kans bieden om te werken aan een eigen project onder begeleiding van de meest ervaren engineers van DataVisual. Zo sla je twee vliegen in één klap! Afstuderen en werken bij het leukste IT-bedrijf. Wat wil je nog meer?

Word jij helemaal enthousiast van de nieuwste technologieën binnen de wereld van IT en wil jij graag je kennis hierin verbreden? Dan is DataVisual de plek voor jouw afstudeerstage. Je krijgt alle vrijheid om jouw afstudeeropdracht uit te voeren. Samen met jou bedenken we een geniaal plan om daar vervolgens jouw opdracht aan te koppelen.  

Voorbeeld opdrachten van voorgaande studenten:

  • Een alternatief zoeken voor een ‘Vulnerability Management Systeem’. Een systeem dat kwetsbaarheden in een infrastructuur zoekt en weergeeft.

  • Hoe behavior driven development toegepast kan worden binnen DataVisual. Een manier van programmeren waarbij voor het programmeren eerst het gedrag beschreven wordt.

  • In hoeverre is DataStudio (een BI-tool) geschikt voor DataVisual. Hierbij is een ETL-tool ontwikkeld die fungeert als schakel tussen verschillende databronnen en de BI tool.

Wat krijg je van ons?

Een fantastische stageplek
Geweldige collega’s, uitdagende opdrachten en kans op een vaste baan. Je komt terecht in een ambitieuze en dynamische werkomgeving, waar je volledig bij wordt betrokken. Het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief en ook krijg je natuurlijk de mogelijkheid om van A tot Z te leren. We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw afstudeeropdracht bieden wij de daarbij horende ondersteuning en hulp om ervoor te zorgen dat jij aan het einde van jouw stageperiode een diploma op zak hebt. Je krijgt een geschikte stagevergoeding en bij DataVisual zorgen we ervoor dat je veilig kan werken ondanks de coronapandemie. En dat is nog niet alles! Je wordt volledig betrokken bij ons team. Dat betekent dat je mee gaat doen met onze VrijMiBo, eindejaarsfeest, team-BBQ en nog veel meer leuke activiteiten die het afstuderen of stagelopen bij DataVisual net even leuker maken!

Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?