Vacature
Back-End Developer

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Fulltime
professional
Software Development

Hoe word jij Back-End Developer bij DataVisual? 

Als Back-End Developer bij DataVisual ligt jouw interesse bij het ontwikkelen van de core van een applicatie. Van deze core wil je de ins & outs weten om zo de juiste functionaliteit te kunnen ontsluiten richting de front-end en de back-end zo optimaal in te richten. Het opzetten van de juiste architectuur is hier natuurlijk zeer belangrijk in en interfacing met andere applicaties en bronnen is natuurlijk ook niet meer weg te denken in veel ketens. Kennis in combinatie met creativiteit is jou op het lijf geschreven.

Dit vind je leuk om te doen

 • Het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van nieuwe back-end toepassingen, bijvoorbeeld API’s (Application Programming Interfaces), planning tools, workflow applicaties, etc.;
 • Testen en verbeteren van bestaande back-end toepassingen;
 • Vertalen van functionele wensen van opdrachtgevers naar concrete technische oplossingen;
 • Voeren van overleg met front-end developers, functioneel ontwerpers en andere specialisten omtrent het ontwerpen van een systeem of toepassing.

Wat neem jij mee?

 • Relevante en afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Je hebt ervaring met Back-End ontwikkeling en de bijbehorende platforms;
 • Ervaring met Java en/of PHP;
 • In bezit van goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een No-Nonsense mentaliteit met oog voor detail;
 • Breed inzetbaar en je kunt zelfstandig werken;
 • Passie voor je vak en je weet andere ook te enthousiasmeren;
 • Een echte team player en je kan jouw ideeën overtuigend overbrengen naar collega’s en klanten.

Dit krijg jij van ons: 

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, een lease-fietsplan en afhankelijk van de functie een auto van DataVisual. Ook vinden we het belangrijk om als team op veel momenten samen te komen, dit doen we door onze kwartaal updates, vrijdagmiddag borrels, personeelsuitjes en als hoogtepunt de jaarlijkse kerstborrel. Ons pand is onlangs volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.


Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?