Vacature
Cloud Engineer

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
System Development

Hoe word jij Cloud Engineer bij DataVisual

Als Cloud Engineer bij DataVisual ga je onze klanten ondersteunen in de stap naar de Cloud of bij het verbeteren van hun Cloudstrategie. Een klant adviseren, maar ook helpen bij migraties, changes en implementaties. Dit kan zijn vanuit een on-premise naar een nieuwe Cloudomgeving, maar ook het door ontwikkelen van hun huidige omgeving valt hieronder. Jij vertaalt de vraag en infrastructuur van de klant naar een flexibele oplossing en dat met de nieuwste technologie en innovatieve producten. Binnen DataVisual kom je terecht in een gespecialiseerd team dat samen verantwoordelijk is voor het beheer bij uiteenlopende klanten. Dit zorgt voor veel afwisseling en maakt jouw werk interessant en uitdagend!

Dit vind je leuk om te doen: 

 • Uitvoering geven aan migraties, changes en implementaties;
 • Met klanten in gesprek om hen te adviseren en te begeleiden tijdens de migratie;
 • Documenteren van technische zaken omtrent migraties;
 • Samen met je collega’s klanten ondersteunen tijdens de onderhoud en beheer fase.

Wat neem jij mee? 

 • Relevante en afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Aantoonbare ervaring in soortgelijke werkzaamheden;
 • Ervaring met het ontwerpen van Azure omgevingen en documentatie hiervan;
 • Sociaal onderlegd, in staat om gesprekken op niveau te voeren met It of Business managers;
 • Heldere visie op Azure Cloud en Modern Workplace oplossingen;
 • Diepgaande kennis van Microsoft Azure en Microsoft Server oplossingen;
 • Microsoft certificeringen als AZ-104, AZ-500, AZ-303 en AZ-304 zijn een grote pré;
 • Kennis van firewalls, switches en routering is mooi meegenomen

Dit krijg jij van ons:

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, een lease-fietsplan en afhankelijk van de functie een auto van DataVisual. Ook vinden we het belangrijk om als team op veel momenten samen te komen, dit doen we door onze kwartaal updates, vrijdagmiddag borrels, personeelsuitjes en als hoogtepunt de jaarlijkse kerstborrel. Ons pand is onlangs volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.


Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?