Vacature
DevOps Engineer

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
System Development

Hoe word jij DevOps Engineer bij DataVisual?

Je komt terecht in een gedreven en professioneel team. Als DevOps Engineer ben je samen met naaste collega’s verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur waar duizenden gebruikers dagelijks gebruik van maken en waarbij high-availability cruciaal is. Je bent verantwoordelijk voor +500 virtuele machines in XEN/Hyper-V gevirtualiseerde CentOS servers. Hou je van een uitdaging? Denk je out-of-the-box, werk je goed samen in teamverband maar ben je ook uitermate zelfstandig? Dan heeft DataVisual de juiste functie voor jou! 

Dit vind je leuk om te doen

  • Werken met Google Cloud en Azure Cloud;
  • Werken met een uitgebreide software stack (Ceph, Nginx, PHP, PHP-FPM, RabbitMQ, MariaDB, MySQL, HAproxy en Elastic);
  • Monitoren van services door middel van Incinga, Prometheus en Datadog;
  • Deployments/onderhoud taken scripten in Bash en Python;
  • Werken met o.a. Huawei en HPe.

Wat neem jij mee?

  • Je bent gedreven en hebt de wil om te leren;
  • Je beschikt over relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent ondernemend: je wacht niet tot iemand wat van je vraagt, maar gaat proactief aan de slag;
  • Je kan zelfstandig werken, maar bent ook zeker een teamplayer;
  • Je voelt je aangesproken tot onze cultuurwaarden Know, Care & Grow.

Dit krijg jij van ons:

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, een lease-fietsplan en afhankelijk van de functie een auto van DataVisual. Ook vinden we het belangrijk om als team op veel momenten samen te komen, dit doen we door onze kwartaal updates, vrijdagmiddag borrels, personeelsuitjes en als hoogtepunt de jaarlijkse kerstborrel. Ons pand is onlangs volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.Solliciteren

Het gaat bij ons namelijk niet om je achtergrond, maar om je motivatie, leergierigheid en kennis. Nieuwsgierig? Klik op de knop 'solliciteer'! 

Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?