Vacature
Growth Marketeer

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
Marketing

Hoe word jij Growth Marketeer bij DataVisual

Ben jij ready for battle? Klaar om met ons de uitdaging aan te gaan om de omzet in vijf jaar te verdrievoudigen en te bouwen aan het merk DataVisual? Durf jij te challengen, denk je twee stappen vooruit en kun jij met lef communiceren? Dan is dit de functie voor jou!

Als Growth Marketeer ben je medeverantwoordelijk voor de marketing en groei van DataVisual. Je werkt nauw samen met de marketing & sales manager, die jou begeleidt, maar jou ook alle vrijheid geeft om je eigen ding te doen en experimenten naar eigen inzichten op te zetten.

Je belangrijkste doel is de bekendheid van DataVisual te vergroten en leads te genereren. Een steady pipeline opbouwen en sales gek maken met een constante stroom van potentiële klanten. Denk hierbij aan effectieve data driven marketing (onder andere ten behoeve van het scherpstellen van persona’s, customer journey & customer experience), contentmarketing en campagnes. Ook verken je nieuwe kanalen die mogelijk voor meer conversie gaan zorgen.

Je werkt hierbij nauw samen met het sales & productmanagement team. Wij geloven namelijk dat je pas echt goed marketing kan doen wanneer je weet wat een klant beweegt en wat hij nodig heeft. Daarom zal je de eerste maanden ook meewerken met deze teams, zodat je onze klanten goed leert kennen.

Aan het begin zal je gefocust zijn op de sectoren waar we op dit moment actief in zijn. Maar door onze expansiedrift krijg je ook met nieuwe producten en nieuwe markten te maken. Hierin ga jij een belangrijke rol spelen!

Dit vind je leuk om te doen:

 • Bekendheid van een merk te vergroten;
 • Nieuwe producten op de markt zetten;
 • Schrijven van interessante artikelen;
 • Effectieve marketingcampagnes neerzetten;
 • Nieuwe kanalen verkennen om te zorgen voor meer conversie;
 • Gebruik maken van data driven marketing;

Wat neem jij mee?

 • Een growth mindset en de wil om te leren;
 • Ervaring met (B2B SaaS/software) marketing;
 • Bouwen van een brand, leadgeneratie, sales enablement, fanbases en datadriven is voor jou piece of cake;
 • Je bent ondernemend: je wacht niet tot iemand wat van je vraagt, maar gaat proactief aan de slag;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
 • Ervaring met Hubspot is een pré;
 • Je voelt je aangesproken tot onze cultuurwaarden Know, Care & Grow;
 • Je hebt heel veel zin om met ons de markt te gaan veroveren!

Dit krijg jij van ons

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, en afhankelijk van jouw wensen een auto van DataVisual. De afgelopen periode hebben we allemaal uitdagingen gehad om dicht bij elkaar te blijven, bij DataVisual is dit gelukt door digitale borrels, maandelijkse updates en conform de RIVM-richtlijnen georganiseerde bijeenkomsten. Ons pand en jouw toekomstige werkplek wordt op dit moment volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard blijft thuiswerken ook mogelijk.

Solliciteren

Het gaat bij ons namelijk niet om je achtergrond, maar om je motivatie, leergierigheid en kennis. Nieuwsgierig? Klik op de knop 'solliciteer'!

Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?