Vacature
IT Service Delivery Manager

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
Service Development

Zo word jij IT Service Delivery Manager bij DataVisual

Heb jij het in je om in de schoenen van onze klanten te gaan staan en vanuit dat perspectief ervoor te zorgen dat wij als DataVisual de passende dienstverlening bieden? Dan is deze baan echt de baan voor jou en ben jij de Service Delivery Manager voor ons!

Als IT Service Manager zorg je voor de ultieme klantervaring bij onze klanten. Je neemt proactief verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de dienstverlening, optimaliseert deze waar noodzakelijk en communiceert hierover met alle stakeholders.

In deze functie beweeg jij je tussen de engineers en de klanten. Een functie waarbij jij hét verschil kan maken en daardoor zowel DataVisual als al haar klanten te helpen met maximale uit hun dienstverlening te halen. Je doet dit samen met het Managed Services team en onze System Engineers welke verantwoordelijk zijn voor de infrastructuur van onze klanten. Denk hierbij aan het beheer van complexe serveromgevingen, werkplekken en devices, connectiviteit en alle overige zaken die niet meer weg te denken zijn uit de huidige IT-infrastructuren. 

Dit vind je leuk om te doen:

 • Servicemanagement voor onze key accounts;
 • Analyseren waar de klantverwachting niet aansluit bij de contractuele afspraken en geleverde dienstenverlening;
 • Bedenken van realistische oplossingen en maatregelen om de gaps tussen de dienstverlening en de klantverwachting zo snel mogelijk te dichten;
 • Zowel interne als extern verbeteringen voorstellen en hier ook verantwoordelijkheid voor nemen;
 • Het managen van projecten voor bestaande klanten;
 • Neerzetten van een ultieme klantervaring door SLA’s te combineren met XLA’s.

Wat neem jij mee?

 • Je bent gedreven en hebt de wil om te leren;
 • Afgeronde hbo-opleiding en relevante ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met zowel servicemanagement, change management als ook projectmanagement;
 • Communicatief zeer vaardig;
 • ITL-certificering is een pré;
 • Hands-on mentaliteit en een proactieve houding;
 • Je voelt je aangesproken tot onze cultuurwaarden Know, Care en Grow.

Dit krijg jij van ons

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, en afhankelijk van jouw wensen een auto van DataVisual. De afgelopen periode hebben we allemaal uitdagingen gehad om dicht bij elkaar te blijven, bij DataVisual is dit gelukt door digitale borrels, maandelijkse updates en conform de RIVM-richtlijnen georganiseerde bijeenkomsten. Ons pand en jouw toekomstige werkplek wordt op dit moment volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard blijft thuiswerken ook mogelijk.

Solliciteren

Het gaat bij ons namelijk niet om je achtergrond, maar om je motivatie, leergierigheid en kennis. Nieuwsgierig? Solliciteer dan nu! 

Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?