Vacature
Security Officer (32-40 uur per week)

Become part of IT.

1692971648651
Ilse ten Brinke Corporate Recruiter Datavisual
Zie jij jezelf al als onze toekomstig Datavisual collega? Of heb je nog vragen? Solliciteer hier direct of neem contact met mij op!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
Informatiebeveiliging & Cybersecurity

Hoe word jij Security Officer bij DataVisual?

In de rol van Security Officer bij DataVisual ben jij de bewaker van een veilige online omgeving, waar zowel onze teamleden als klanten onbezorgd kunnen werken. Jij bent degene die de complexe wereld van bijvoorbeeld ISO27001, SOC2 en NIS2 weet te vertalen naar een praktische en doeltreffende aanpak. Kennis, gecombineerd met jouw creativiteit en communicatieve vaardigheden, vormt de kern van jouw expertise. Voel je de aantrekkingskracht van deze uitdaging? Lees dan verder!Dit vind je leuk om te doen

 • Jij bent de drijvende kracht achter het vertalen van informatiebeveiligingsmaatregelen naar concrete en uitvoerbare taken, samen met je collega's;
 • Je verstrekt deskundig advies op het gebied van (cyber)beveiliging;
 • Je bent het kritische geweten als het aankomt op beveiliging. Risico's voor zowel DataVisual als onze klanten breng jij in kaart en mitigeer je;
 • Het begeleiden van externe audits, waardoor we aantoonbaar voldoen aan diverse certificeringen;

Wat neem jij mee?

 • Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding;
 • Bij voorkeur relevante kwalificaties zoals CISSP, CISM of CCISO;
 • Aantoonbare ervaring en kennis in het opzetten en implementeren van kwaliteitsraamwerken zoals ISO27001 of SOC2;
 • Sociaal onderlegd, in staat om gesprekken op niveau te voeren met It of Business managers;
 • Heldere visie op Cloud en Modern Workplace oplossingen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een teamgerichte instelling;
 • Je hebt de capaciteit om zelfstandig verbetertrajecten uit te voeren in samenwerking met operationele collega's;
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week;

Dit krijg jij van ons:

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten en een lease-fietsplan. Ook vinden we het belangrijk om als team op veel momenten samen te komen, dit doen we door onze kwartaal updates, vrijdagmiddag borrels, personeelsuitjes en als hoogtepunt de jaarlijkse kerstborrel. Ons pand is onlangs volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.


Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?