Cloudgebaseerde apps voor zakelijk succes

Apps die barrières doorbreken

In een wereld waar voor bijna alles een app bestaat, is strategische ontwikkeling van dynamische en verbindende apps een integraal onderdeel geworden voor organisaties. Als het op applications aankomt, worden we vaak door organisaties benaderd voor:

  • Herontwerpen van bestaande applicaties;
  • Benutten van de nieuwste technologieën;
  • Optimaliseren van resultaten en bedrijfsdoelstellingen.

Leg je vraag bij ons neer, ontwikkel je nieuwe app en pak de controle over je business.

Garantie tot succesvolle apps

Één van de manieren waarop wij elke dag toegevoegde waarde aan onze klanten leveren, is door het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van web-, desktop- en mobiele cloudgebaseerde applicaties in verschillende sectoren.

De voordelen van onze applicaties

Samen met jou analyseren wij kansen en bedreigingen om doelen te behalen met een strategie die daarbij past. Wij ontwikkelen en beheren business apps op basis van diverse technieken, waaronder Azure Platform, Google Cloud Platform (GCP), Google App Engine, Power Apps, Kubernetes, Java, Angular en PHP.

Wij bieden moderne en gebruiksvriendelijke oplossingen met als uitgangspunt:

01

Meer inzicht

Via jouw eigen app kan je het gedrag en de acties van de klanten volledig in kaart brengen. Hoe meer informatie je verzamelt, des te beter je het gedrag van jouw klanten kunt voorspellen.

02

Snel & gebruiksvriendelijk

Een app is volledig op jouw bedrijf en de behoeftes van de klant ingericht. Voor een korte time-to-market kan een app gemakkelijk worden bijgewerkt. Uiteraard heb je zelf de volledig controle over de app.

03

Specifieke informatie

Op basis van het gedrag van klanten of medewerkers binnen de app kan je persoonlijke oplossingen aandragen. Hierdoor verhoog je de effectiviteit van de app, zodat de medewerker of de klant zich meer verbonden voelt.


Benieuwd naar de mogelijkheden van apps voor jouw business?

Kwaliteit

Met onze bewezen successen en expertise op alle gebieden van app-ontwikkeling, leveren wij een uitgebreide reeks oplossingen en diensten. Van gebruikerservaring, ontwerp en Agile-gedreven ontwikkeling tot implementatie en langdurige ondersteuning.

Ik wil meer weten