LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9748

Become part of IT.

We kunnen een heel verhaal vertellen over onze 50 superenthousiaste collega’s, maar daar krijg je genoeg van mee als je eenmaal aan boord bent.

Hierom wil je bij ons werken.

Onze drive? Super blije en gezonde collega’s! We zijn creatief, maar ook ontzettend slim en gedreven. Je bent meer op het ‘werk’ dan thuis, dus moeten we er een geweldige tijd van maken. Hoe we dat doen? We volgen onze speerpunten.

01
Een droombaan!

Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

02
Vrijheid & creativiteit

We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

03
Hands-on mentaliteit

We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

Onze vacatures

We zijn bij DataVisual altijd op zoek naar goede aanvullingen op ons team. Vooral gedreven en enthousiaste programmeurs en IT-specialisten. Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures en 'Become part of IT'!

Gewoon goed geregeld.

Fijne sfeer
Save Money
Goede pensioenregeling
Reiskostenvergoeding
Laptop en werkplek
Leuke personeelsfeestjes
26 vakantiedagen

Hebben wij geen vacature open staan voor jouw specialiteit, maar wil je toch bij ons werken?

Onze organisatie.
50+ Collega's
500+ Klanten
20+ Jaren ervaring