DataVisual

Become part of IT.

We kunnen een heel verhaal vertellen over onze 50 superenthousiaste collega’s, maar daar krijg je genoeg van mee als je eenmaal aan boord bent.

Hierom wil je bij ons werken.

Onze drive? Super blije en gezonde collega’s! We doen gek, maar zijn ook ontzettend slim en gedreven. Je bent meer op het ‘werk’ dan thuis, dus moeten we er een geweldige tijd van maken. Hoe we dat doen? We volgen onze speerpunten.

01

Baan voor het leven!

Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. We compenseren de VrijMiBo met de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

02

Vrijheid & creativiteit

Werk is voor ons een zwaar begrip. We doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

03

Hands-on mentaliteit

We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook alleen. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

Gewoon goed geregeld.

Asset 60ldpi
Fijne sfeer
Save Money
Goede pensioenregeling
Reiskostenvergoeding
Laptop en werkplek
Leuke personeelsfeestjes
26 vakantiedagen

Vacatures

We zijn bij DataVisual altijd op zoek naar goede aanvullingen op ons team. Vooral gedreven en enthousiaste programmeurs en IT-specialisten. Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures en become part of IT!

Hebben wij geen vacature open staan voor jouw specialiteit, maar wil je toch bij ons werken? Een open sollicitatie doen kan altijd!

01

System Engineer

Als een echte supernerd zie je altijd ICT-oplossingen. Geen uitdaging is te groot als het gaat om servers en infrastructuur.

Vacature
02

Full-Stack Developer

Jouw interesse ligt bij Back-End development; het ontwikkelen van de core van een applicatie. Van deze core wil je de ins & outs weten om zo ...

Vacature
03

Back-End Developer

Heb je genoeg van de eilandgrappen en wil je nu écht eens voor een internationale klantenkring werken? Dan verwelkomen we jou graag!

Vacature
04

Afstuderen of stage

Wil je stage lopen, afstuderen of ben je afgestudeerd en wil je graag wat meer over IT ontdekken? Wij helpen je graag verder!

Vacature

Zie jij een carrière bij DataVisual wel zitten?

Onze organisatie in getallen.

50+ Collega's
500+ Klanten
20+ Jaren ervaring