LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9625
Beter presteren door Business Intelligence

Gegevens omzetten in zakelijke inzichten

Verkrijg inzicht in (historische) data, beperk risico’s en verlaag kosten met een snelle, veilige, betrouwbare BI-oplossing. Verzamel makkelijk, snel en overzichtelijk alle informatie en gebruik dit om cruciale besluitvormingsprocessen van jouw organisatie direct te verbeteren. Om Business Intelligence (BI) snel en succesvol te integreren hebben wij een heldere aanpak.

LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9458 NEF Dx O Deep PRIME

Waardevolle datagegevens

Onze data-analisten gebruiken in de verzamelfase datapijplijnen en connectoren om zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen. Hierbij gebruiken we algoritmen die controleren op fouten, null-waarden en duplicaten in de verzamelde gegevens. Deze algoritmen zorgen ervoor dat de bedrijfsgegevens schoon, nauwkeurig en relevant zijn voor de doelstellingen van het bedrijf of de klant.

Wat is het verschil tussen BI en Business Analytics?

De voordelen van BI

De voordelen van een datagedreven organisatie zijn niet alleen de inzichten, maar juist de manier waarop je inzichten in kansen omzet. Onze ontwikkelaars en data-analisten gebruiken scripts die alle gegevens die beschikbaar zijn voor het systeem verzamelen, verwerken en opschonen. Hierdoor kan jij kansen en bedreigingen eenvoudig en op tijd herkennen.

01
Gemakkelijk informatie delen

Met BI haal je makkelijk en snel data uit jouw organisatie. Met onze BI-oplossingen zorgen wij ervoor dat jij real-time inzicht krijgt in de gewenste gegevens.

02
Heldere inzichten

Met BI verzamel je data uit jouw organisatie in overzichtelijke dashboards. Bijvoorbeeld een staafdiagram van inkomende goederen of een lijndiagram van de productie.

03
Real-time monitoring

Data is overal en met BI verzamel je dit eenvoudig op één plek. Filter data in verschillende segmenten en herken bottlenecks. Visualiseer complexe data naar simpele oplossingen.

04
Vermijd risico’s

In het huidige digitale tijdperk is het analyseren van data belangrijker dan ooit. Door real-time dashboards kunnen knelpunten sneller gesignaleerd worden en kan men hierop anticiperen.

05
Voorspel toekomstige prestaties

Door BI-oplossingen krijg je meer inzicht in je gegevens. Verkrijg data uit systemen en machines en breng deze samen om toekomstige prestaties te voorspellen.

06
Plug & Display

BI is eenvoudig in te zetten. Voor ons is het ‘plug & play’ om jouw data snel inzichtelijk te krijgen. Iedere maand krijg je van ons de nieuwste features, zodat jij er niks voor hoeft te doen.

Weten hoe jouw organisatie met BI naar een hoger level komt?

Werk slimmer, niet harder

Wij zorgen ervoor dat de gegevens op de juiste manier worden opgeschoond en geïndexeerd. Vervolgens wordt de data verkend en gepresenteerd in een interactief dashboard. Daarnaast gebruiken we (sector)specifieke BI-oplossingen die voldoen aan de vereisten van jouw bedrijf.

Lees meer over Business Intelligence