Cloud implementatie

Een duurzame transitie naar de Cloud

Voor een succesvolle implementatie in de Cloud gaan wij pragmatisch te werk. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel én goed mogelijk in de Cloud aan het werk kan en uiteraard is al je data altijd veilig en overal beschikbaar. Kies voor succes door onze bewezen aanpak.

01
Gap-analyse

Eerst zorgen wij dat jij inzicht krijgt in de huidige status en de werkelijke kosten van het migreren en uitvoeren van jouw processen naar de Cloud. Onze Cloud architecten leveren een rapportage inclusief kosten-batenanalyse, zodat jij weloverwogen beslissingen kan nemen.

02
Plan

Wij zorgen ervoor dat het gekozen cloudplatform aansluit bij de bedrijfstoepassingen, inclusief afhankelijkheden van resources en licenties. Wij schatten de kosten en risico's in en bepalen prioriteiten om een uitgebreide cloud migratiestrategie te creëren.

03
Ga aan de slag

Onze Cloud Accelerator-diensten omvatten een strategische migratie naar de Cloud. Wij bieden daarnaast oplossingen voor kostenbeheer en voortdurende ondersteuning om succes (voor adoptie) te garanderen.

04
Migratie

Onze gecertificeerde Cloud-consultants zorgen ervoor dat de juiste oplossing wordt geconfigureerd en in de meest complexe omgeving kan worden geïmplementeerd. Met de Cloud Migration diensten stimuleren wij efficiëntie en bieden ontzorging gedurende het migratieproces.

05
Optimaliseer

Door onze cloud-accelerator diensten blijf je op de hoogte van de nieuwste innovaties, tips en ontwikkelingen. Hierdoor kan jij ook in de toekomst gebruik maken van het potentieel welke de cloud jou biedt. Met onze Cloud Managed Services bespaar je kosten en optimaliseer je prestaties. Zo los je problemen ook sneller op en hebben de werknemers 24x7 de nodige ondersteuning.

Met een succesvolle Cloud integratie heb jij altijd alle applicaties en data binnen handbereik.