Consultancy strategieën

Mogelijkheden voor een succesvolle strategie

Innovatie gedreven digitale transformatie vormt de kern van wat we doen. De technologie waarover een organisatie beschikt, evolueert ongelooflijk snel. Wij helpen de barrière te doorbreken en bepalen hoe technologie, organisaties effectief kunnen versnellen.

De technologie die wij gebruiken om organisaties te helpen, omvat Cloudgebaseerde oplossingen, data-analyse, Machine-Learning, IoT en meer. Wij bieden diverse consultancy diensten.


Cloud Strategie

Wij beoordelen de huidige IT-omgeving en bedrijfsdoelstellingen om een Cloudtransformatie te plannen die waarde voor de organisatie creëert. Als partner van Google en Microsoft zijn we er om klanten te helpen begrijpen hoe ze de Cloud optimaal kunnen benutten.

Onze oplossingen zijn gebouwd in de Cloud omdat we keer op keer hebben ervaren hoe krachtig de Cloud transformeert. Hoewel Cloud-adoptie een paar jaar geleden echt van de grond kwam, lijkt het voor veel organisaties nog steeds een uitdaging om volledig te profiteren van Cloud-oplossingen.


Gecoördineerde planning

Het implementeren van echte verandering vereist een gecoördineerde inspanning over organisatorische, technische en marktgrenzen heen. Met een holistisch plan en een gestructureerde uitvoeringsstrategie zorgen wij voor een succesvolle implementatie.

Het behalen van resultaten op het ene gebied van het bedrijf hangt vaak af van het maken van een wijziging op een ander gebied. Een gecoördineerde planning stemt deze onderlinge afhankelijkheden af om inschattingsfouten, gemiste verwachtingen en slechte resultaten te voorkomen. Wij bieden ondersteuning doormiddel van een gecoördineerde planning.


Digital Transformatie Team

Beheer tussen projecten kan met name lastig zijn bij grootschalige digitale Cloudinitiatieven. Daarom helpt ons Digital Transformation Team organisaties om structuur en focus op bedrijfsresultaten te krijgen. Wij ondersteunen organisaties bij het beheren van meerdere onderling afhankelijke processen. Van het ontwikkelen van een gestandaardiseerde aanpak, methoden voor het bepalen van resources tot het verzekeren van haalbaarheid.


Verandermanagement

Bij elke verandering is er een verschil tussen focus, competenties, technologie en procedures die vandaag de dag gebruikt worden en morgen van toepassing zijn. En zelfs als de oplossing die voor morgen is ontwikkeld perfect is, levert deze alleen rendement op als organisaties deze kunnen adopteren. Hier komt verandermanagement om de hoek kijken. Adoptie vereist disciplines die de gewenste verandering in menselijk gedrag stimuleren. Hoewel technologie kansen creëert, leveren mensen bedrijfsresultaten.


Product management

Voor onze klanten die, na zorgvuldige analyse ervoor kiezen om een applicatie te laten ontwerpen, sturen wij het proces van het ontwikkelen van product- en platformvereisten. Wij hebben succesvolle applicaties voor klanten gelanceerd en weten welke methoden de beste resultaten opleveren.


Agile transformatie

Door gebruik te maken van een flexibele aanpak hebben wij veel van onze klanten geholpen om hun manier van zakendoen te veranderen. We promoten en gebruiken een agile aanpak om snel baanbrekende oplossingen te leveren. Wij ontzorgen onze klanten bij (onzekere) marktomstandigheden door het proces continu te verbeteren en constante monitoring, updates en advies. 

Benieuwd naar welke strategie het best bij jouw organisatie past?