AI-workshop: wat zijn de mogelijkheden van AI voor jouw organisatie?

LOWRES 1920px Data Visual nov2022 3147 ARW Dx O Deep PRIME

De mogelijkheden van AI zijn eindeloos. Het kan een grote rol spelen in de organisatie om kennis en middelen efficiënter in te zetten. Om dat te bereiken moet je wel weten waarvoor en hoe je AI kan gebruiken, maar ook waar je moet beginnen.

AI is ontzettend krachtig, maar ook vrij algemeen. De uitkomst en oplossingen van AI zijn zo goed als dat jij ze inricht en er gebruik van maakt. Het is geen technologie die je als kant-en-klare oplossing in kunt zetten, en op zichzelf zorgt AI er niet voor dat jouw processen geoptimaliseerd worden. Je begrijpt dus, om echt voordelen te ervaren van AI moet er heel wat gebeuren.

Wil je meer informatie, of de workshop inplannen?

Inhoud van de workshop

Iedere organisatie is uniek en kent haar eigen uitdagingen. Onze AI-workshop helpt jou om concreter aan de slag te gaan met AI en uitdagingen aan te gaan. Na de workshop heb je de kennis en de inspiratie om maximaal resultaat uit AI te halen.

Met de workshop leer je:

  • Welke ontwikkelingen er in de markt zijn – inclusief inspirerende cases
  • Hoe AI kan ondersteunen bij processen, toegespitst op jouw uitdagingen
  • Wat er nodig is om AI goed toe te passen
  • Handige tips die meteen ingezet kunnen worden om tijd en geld te besparen
Plan de AI-workshop in

Vooraf inspiratie opdoen?

In onze whitepaper: AI, van hype naar praktische toepassing – gaan we dieper in op de praktische oplossingen waar AI jou bij kan ondersteunen. Je leest daarin niet alleen welke toepassingen wij al zien bij onze klanten, maar je krijgt ook een stappenplan hoe je daar zelf kan komen.

Lees de whitepaper