Blogs

Beter, veiliger en efficiënter samenwerken: Ontdek de 6 krachtige voordelen van Modern Workplace

Young colleagues are discussing a project in a mod 2022 09 28 22 55 34 utc verkleind
Inhoudsopgave
  • Met Modern Workplace verrijk je de werkomgeving van jouw medewerkers met de volgende voordelen:
  • Beveiliging van jouw kostbare data
  • De volgende stap die jouw organisatie verdient
4 minuten
13-06-23

In de zakelijke wereld streven we er allemaal naar om een optimale balans te bereiken tussen de betrokkenheid van werknemers en de beveiliging van gegevens. Liefst met één oplossing die ons in staat stelt om efficiënt en effectief te werken, terwijl we tegelijkertijd de hoogste niveaus van beveiliging handhaven.

DataVisual begrijpt deze behoefte maar al te goed. Met ons Modern Workplace-concept stellen we medewerkers in staat om optimaal gebruik te maken van digitale technologieën, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid van gegevens.

Met Modern Workplace verrijk je de werkomgeving van jouw medewerkers met de volgende voordelen:

  1. Een enkele identiteit: Met Modern Workplace hebben jouw medewerkers slechts één identiteit nodig om toegang te krijgen tot al hun applicaties en bestanden. Geen gedoe meer met verschillende inloggegevens en wachtwoorden.
  2. Ondersteuning voor diverse apparaten: Of het nu gaat om laptops, tablets of smartphones - met Modern Workplace kunnen jouw medewerkers zowel zakelijke als persoonlijke apparaten gebruiken om hun werk te doen. Flexibiliteit ten top!
  3. Snel en eenvoudig nieuwe devices in gebruik nemen: Via een handige portal kunnen nieuwe apparaten binnen enkele minuten besteld en in gebruik genomen worden. Geen omslachtige procedures meer, gewoon direct aan de slag.
  4. Gemakkelijke toegang tot nieuwe apps: Met Modern Workplace is het aanvragen en verkrijgen van nieuwe apps een fluitje van een cent. Geen langdurige goedkeuringsprocessen, maar directe toegang tot de benodigde tools.
  5. Toegang tot en delen van bestanden vanaf elk apparaat: Met Modern Workplace kunnen medewerkers altijd en overal bij hun bestanden, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Het delen van informatie wordt zo een eenvoudige en naadloze ervaring.
  6. Bescherming tegen dataverlies: Per ongeluk een bestand kwijtraken behoort tot het verleden. Modern Workplace biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat bestanden en gegevens veilig blijven, zelfs in het geval van een onvoorziene gebeurtenis.
DataVisual is Microsoft Solution Partner Modern Work. Eén van de grootste voordelen van onze Modern Workplace is de de brede acceptatie voor hybride werken met behulp van Microsoft 365. Het bevordert de flexibiliteit en mobiliteit. Medewerkers kunnen overal werken, of ze nu onderweg zijn, thuis werken of op kantoor zijn. De systemen en gegevens zijn veilig toegankelijk, waardoor naadloos schakelen tussen verschillende werkplekken en apparaten mogelijk is, zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Beveiliging van jouw kostbare data

We begrijpen ook dat gegevensbeveiliging een absolute prioriteit is. Daarom hebben we geavanceerde beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd binnen Modern Workplace. Denk hierbij aan tweefactorauthenticatie, versleuteling van gegevens, geavanceerde firewalls en continue monitoring van netwerkactiviteiten. Jouw gegevens en bedrijfsinformatie zijn veilig.

De volgende stap die jouw organisatie verdient

Kortom, met Modern Workplace van DataVisual geef je jouw organisatie de moderne werkplek die medewerkers in staat stelt om efficiënt en productief te werken, waar ze zich ook bevinden. Onze oplossing biedt een veilige en betrouwbare werkomgeving die eenvoudig in gebruik is, waardoor jouw team direct aan de slag kan zonder kostbare tijd te verspillen aan complexe procedures. Wij voor een zorgeloze implementatie, inclusief laptops, softwarelicenties en op maat gemaakte gebruikerstrainingen.

Kies voor vereenvoudigd werken en geef jouw bedrijf de voorsprong die het verdient! Met Modern Workplace, van DataVisual, Microsoft solution partner Modern Work.

Wil je meer weten? Bezoek onze website of laat je terugbellen.