Blogs

Ontdek de toekomst van datagebruik met HPE Alletra

Modernize IT Operations Meet HPE Datacenter Care G
Inhoudsopgave
  • 1. Betrouwbaarheid en Prestaties
  • 2. Schaalbaarheid en Flexibiliteit
  • 3. Geavanceerd Gegevensbeheer en Beveiliging
  • 4. Integratie met Azure Hybrid Infrastructuur
  • Succesverhalen: Tosec en Niverplast
  • Conclusie
3 minuten
24-10-23

Het transformeren van dataopslag: De voordelen van HPE Alletra voor klanten

In een tijdperk waarin data de levensader van bedrijven vormt, is het cruciaal om te investeren in geavanceerde opslagoplossingen die betrouwbaarheid, prestaties en flexibiliteit bieden. Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft met zijn HPE Alletra een oplossing gecreëerd die aan al deze behoeften voldoet. Voor klanten die een on-premise opslagoplossing vereisen, is HPE onze partner. Bovendien biedt HPE Alletra mogelijkheden met Azure Hybrid Infrastructuur. Onlangs hebben we met succes HPE Alletra geïmplementeerd voor klanten zoals Tosec en Niverplast. Laten we eens kijken naar de voordelen die HPE Alletra biedt voor onze klanten.

1. Betrouwbaarheid en Prestaties

Een van de belangrijkste redenen waarom HPE Alletra de voorkeurspartner is voor on-premise opslagoplossingen, is de ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties. Bedrijven kunnen vertrouwen op HPE Alletra voor het veilig opslaan van hun kostbare gegevens. Dankzij de geavanceerde technologie achter HPE Alletra kunnen klanten profiteren van consistente en snelle prestaties, zelfs bij zware workloads. Hierdoor kunnen bedrijven hun activiteiten naadloos uitvoeren zonder zich zorgen te maken over downtime of trage toegang tot gegevens.

2. Schaalbaarheid en Flexibiliteit

Elk bedrijf groeit en evolueert, en daarom is schaalbaarheid essentieel in een opslagoplossing. HPE Alletra is ontworpen met het oog op schaalbaarheid, wat betekent dat klanten hun opslagcapaciteit gemakkelijk kunnen uitbreiden naarmate hun gegevensbehoeften groeien. Dit zorgt voor een kosteneffectieve oplossing, omdat klanten alleen betalen voor wat ze gebruiken. Daarnaast biedt HPE Alletra de flexibiliteit om aan te passen aan veranderende bedrijfsomstandigheden en vereisten.

3. Geavanceerd Gegevensbeheer en Beveiliging

In een tijd waarin gegevensbeveiliging van het grootste belang is, biedt HPE Alletra geavanceerde beheer- en beveiligingsfuncties. Klanten kunnen hun gegevens veilig opslaan en beheren met robuuste tools die bescherming bieden tegen bedreigingen en dataverlies. Dit is van vitaal belang voor bedrijven in alle sectoren, vooral voor diegenen die te maken hebben met gevoelige klantinformatie.

4. Integratie met Azure Hybrid Infrastructuur

Naast de indrukwekkende voordelen van HPE Alletra op zichzelf, opent het ook de deur naar Azure Hybrid Infrastructuur. Dit betekent dat klanten kunnen profiteren van de voordelen van zowel on-premise als cloudopslag. Met Azure Hybrid Infrastructuur kunnen zij naadloos gegevens en workloads verplaatsen tussen on-premise en Azure-cloudomgevingen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en kostenbesparingen, terwijl bedrijven kunnen profiteren van de schaalbaarheid van de cloud.

Succesverhalen: Tosec en Niverplast

Recentelijk hebben we HPE Alletra geleverd aan Tosec en Niverplast. Deze implementaties hebben deze bedrijven in staat gesteld om hun gegevensopslag- en beheerbehoeften naar een hoger niveau te tillen. Ze kunnen nu profiteren van de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en prestaties van HPE Alletra, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid hebben om in de toekomst te profiteren van Azure Hybrid Infrastructuur.

Conclusie

HPE Alletra is de ideale oplossing voor klanten die betrouwbaarheid, prestaties, schaalbaarheid en geavanceerd gegevensbeheer nodig hebben in een on-premise opslagomgeving. Bovendien opent de integratie met Azure Hybrid Infrastructuur nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om hun gegevensopslag te transformeren en te profiteren van de voordelen van de cloud. Als ook jij op zoek bent naar een geavanceerde opslagoplossing, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team om te ontdekken hoe HPE Alletra jouw bedrijf kan helpen.

Beeld: HPE Community