Webinars

Webinar: Microsoft Copilot | 16-01-'24

Franz harvin aceituna vkfr Fr AIO4o unsplash bew

We nodigen je uit om kennis te maken met de revolutie in productiviteit en creativiteit:

Microsoft Copilot: AI geïntegreerd in de Microsoft 365 suite!

Kijk het webinar terug en ontdek wat je ermee kunt en wat dit voor jou kan betekenen.

Presentator: Nico Schrooten

De ontwikkeling van AI

Kunstmatige intelligentie (AI) heeft zich snel ontwikkeld tot een standaardonderdeel van het bedrijfsleven, waarbij het gebruik ervan in een paar jaar tijd is verdubbeld. Nu maakt al de helft van de bedrijven gebruik van AI om werkprocessen te versnellen en efficiënter te maken. AI helpt bij het automatiseren van routinetaken, waardoor deze sneller en foutloos worden uitgevoerd, en stelt bedrijven in staat om grote hoeveelheden data snel te analyseren voor betere beslissingen. Microsoft draagt bij aan deze vooruitgang door AI te integreren in Microsoft 365 met Copilot, wat innovatie stimuleert en nieuwe manieren van werken mogelijk maakt.

Wat is Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot is meer dan een tool; het is een persoonlijke assistent die geavanceerde AI integreert met de Microsoft-applicaties die je dagelijks gebruikt. Of het nu gaat om Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams of Viva: Copilot werkt naadloos samen met deze tools en bespaart je tijd laat je efficiënter werken en helpt je je creativiteit te versterken.

Microsoft 365 Copilot

Functionaliteiten die jouw werk transformeren:

Word: Schrijf een brief

  • Door eenvoudige instructies, op basis van alleen enkele woorden, begrijpt Copilot de instructie en helpt je met het schrijven van relevante en grammaticaal juiste tekst, waardoor je tijd bespaart en de kwaliteit van je inhoud verhoogt.

PowerPoint: Maak een presentatie

  • Copilot helpt je bij het ontwerpen van presentaties die je publiek boeien met creatieve lay-outs en rijke multimedia-inhoud, op basis van een korte instructie die je geeft.

Outlook: Beantwoord deze mail

  • Copilot helpt je bij het prioriteren en opstellen van e-mails door suggesties te doen voor inhoud en formulering, waardoor je sneller en effectiever communiceert.

Teams: vat een meeting samen

  • Copilot integreert en faciliteert samenwerking door actiepunten en samenvattingen van vergaderingen automatisch te genereren.
Beelden: Microsoft