Events

DataVisual InSights Event | 13-10-'22

  1. Home
  2. Insights
  3. Events
  4. DataVisual InSights Event | 13-10-'22
Cloud Security Modern Workplace
13-09-22
Het DataVisual InSights Event biedt je inzicht in opkomende trends en de toekomst van business en IT. Wij hebben een agenda voorbereid met interessante onderwerpen en topsprekers. Leer hoe je Microsoft 365 en Azure optimaal kan inzetten, hoe je veilig en zorgeloos kan werken en hoe jouw organisatie zich aan elke verandering kan aanpassen.

Zorgeloos, veilig en compliant werken in Microsoft 365 by AvePoint (Philip van Gendt)

AvePoint neemt u mee in de wereld van Data Protectie (Cloud Backup) en Data Security binnen Microsoft 365 en geeft antwoord op een aantal belangrijke vragen. Op welke wijze beheert en beschermt u uw Microsoft 365 data? Wat kunt u hierin van Microsoft verwachten en welke cruciale functies ontbreken en zijn uw en onze verantwoordelijkheid? Microsoft heeft het delen van informatie en het samenwerken binnen Office 365 heel gemakkelijk gemaakt, zowel naar interne als externe gebruikers. Hoe gaat uw organisatie om met de risico’s die hieruit voortkomen en met het beschermen van (privacy) gevoelige en vertrouwelijke informatie? Met andere woorden, hoe houdt u uw Microsoft 365 omgeving veilig en beheersbaar?

Wat is nieuw in Azure en Modern Workplace FY23' by Microsoft (Diego Lens)

Microsoft heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet binnen zijn Cloud-First strategie. Door nieuwe initiatieven te starten zoals Microsoft Entra en Microsoft Purview, zet Microsoft weer een volgende stap in de ‘Digital Transformation’. Ook binnen de Azure Cloud zijn er vele innovaties te melden. Deze nieuwe technologieën maakt het mogelijk om je eigen IT-omgeving aan te passen en te vernieuwen naar oplossingen waar security, artificiële intelligentie en mobiele werkplek centraal staan. Diego Lens geeft een overzicht van deze nieuwste ontwikkelingen en toont aan hoe deze zaken een meerwaarde kunnen vormen voor jouw organisatie.

Meld je nu aan voor dit inspirerende event! * plaatsen zijn beperkt

Ik wil me aanmelden!

Datum: 13 oktober 2022 Tijd: 12:30 tot 15:30 uur Locatie: DataVisual, Enter
Agenda
12:30 uur

Inloop en lunch

13:30 uur

Welkom DataVisual

13:40 uur

Zorgeloos, veilig en compliant werken in Microsoft 365 by AvePoint (Philip van Gendt)

14:20 uur

Pauze

14:40 uur

Wat is nieuw in Azure en Modern Workplace FY23' by Microsoft (Diego Lens)

15:30 uur

Borrel

Meld je hier aan voor het DataVisual Insights Event!


In samenwerking met: