Google Cloud Summit Benelux | 12-10-'23

Google cloud summit
  1. Home
  2. Insights
  3. Google Cloud Summit Benelux | 12-10-'23
Cloud Artificial Intelligence Security
2 minuten
27-09-23

DataVisual op de Google Cloud Summit Benelux in Amsterdam

Op 12 en 13 oktober 2023 is het zover, de Google Cloud Summit Benelux is terug en beter dan ooit.

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende sprekers tijdens de opening keynote die je bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen bij Google Cloud.
  • 25 breakout-sessies gericht op AI, Data, Security, Modern architecture en het beste van Google.
  • Op donderdag 12 oktober presenteert DataVisual samen met Hunkemöller de sessie 'Transformeer je gegevens in waardevolle activa'.
Datum: 12-13 oktober 2023 Tijd: 08:00–19:00 uur Locatie: Danzigerkade 5 1013 AP, Amsterdam
Dag 1, 12 oktober: Hoofdevenement - Zakelijke transformatie

Op deze dag kun je netwerken met collega's, in gesprek gaan met Google Cloud experts, luisteren naar succesverhalen van klanten en de laatste technologietrends ontdekken. Denk aan AI, applicatiemodernisering, samenwerking, data cloud, open infrastructuur en beveiliging. Dit alles om jouw digitale transformatie te versnellen en zakelijke doelen te bereiken.

Na de keynote zijn er 5 verschillende tracks waaruit je kunt kiezen, zodat je je kunt verdiepen in het onderwerp dat voor jou het meest relevant is. Je kunt je keuze aangeven tijdens de registratie.

De sessie van DataVisual 'Transformeer je gegevens in waardevolle activa' maakt onderdeel uit van breakout track 3 Data Cloud en vindt plaats op donderdag 12 oktober van 16:10 - 16:55 uur.


Dag 2, 13 oktober: Innovators Hive - Gericht op ontwikkelaars

Deze dag staat volledig in het teken van de ontwikkelaarsgemeenschap. We bieden een leerervaring die is ontworpen om ontwikkelaars te helpen hun technische kennis te verdiepen en bij te spijkeren.

Laat je meenemen op een spannende reis vol interactieve en boeiende leermomenten. Van zelfstandige hands-on tours en instructeur-geleide masterclasses tot hackathons en microleeruitdagingen.

Na de keynote zijn er 5 breakout-tracks waaruit je kunt kiezen, zodat je je kunt verdiepen in het onderwerp dat voor jou het meest relevant is. Je kunt je keuze aangeven tijdens de registratie.

Meld je aan voor de Google Cloud Summit 2023