LOWRES 1920px Data Visual nov2022 3042 ARW Dx O Deep PRIME
Veilig en goed beheer van je bedrijfsprocessen

Zorgeloos hosten van je applicaties

Managed Services betekent bij ons: Volledige ontzorging op het gebied van IT, zodat jij je kan focussen op de core business. Nooit meer omkijken naar online werkplekken, gemonitorde systemen en updates. Uiteraard gaan onze IT-consultants periodiek met jou om tafel om de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken.

De voordelen van Managed Services

01
Continuïteit

Bedrijfscontinuïteit is essentieel voor elke organisatie. Onze Managed Services zorgen ervoor dat continuïteit op IT-vlak gewaarborgd wordt en blijft. Weer een zorg minder!

02
Efficiency

Onze gecertificeerde consultants blijven het maximale uit software en systemen halen om jou zo efficiënt mogelijk te laten werken.

03
Groeimogelijkheden

Onze Managed Services zijn volledig schaalbaar. Organisaties kunnen onverwachte situaties vaak niet aan, waardoor groei belemmerd wordt.

04
Kostenbesparend

Weet waarin je investeert, zodat je Managed Services niet als kostenpost ziet. Met onze service weet je precies waar je aan toe bent, zodat de bedrijfsfocus op de core-business blijft.

05
Up-to-date

Door onze Managed Services garanderen wij de veiligheid van jouw software en systemen. Onze technologieën signaleren bedreigingen, zodat we knelpunten kunnen voorkomen.

Wil jij ook een veilig en goed beheer van je bedrijfsprocessen?

LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9962 Edit

Conform afspraak

We maken duidelijke en transparante afspraken, zodat jouw verwachtingen op korte- en lange termijn behaald worden. Deze afspraken worden vastgelegd in een Service Level Agreement en periodiek geëvalueerd om zo de verwachte service te garanderen.

Niet alleen beheer en onderhoud vallen onder onze Managed Services, maar onze servicemanagers en architecten denken ook graag mee op strategische niveau. Zo blijft niet alleen je IT-omgeving onderhouden, maar groeit het mee met de organisatie. Zo waarborgen we op de korte- en lange termijn continuïteit en veiligheid.