Diensten | Modern Workplace header | DataVisual
Beter, veiliger en efficiënter samenwerken

Ondersteun je medewerkers, afdelingen en organisatie

In de huidige samenleving wordt iedereen in rap tempo overspoeld met informatie. Het is daarom van essentieel belang om deze informatie snel te kunnen filteren, opslaan, delen en op te zoeken. Binnen de modern workplace vind je de juiste digitale apps die medewerkers verbinden en ondersteunen waar ze ook zijn, om productiviteit, betrokkenheid, samenwerking en communicatie te stimuleren.

Beheer alle applicaties en documenten vanuit één platform. E-mails, bestanden en applicaties zijn aan elkaar gekoppeld. Dit biedt medewerkers de mogelijkheid om makkelijker ideeën te delen, samen in dezelfde bestanden te werken om zo taken sneller en efficiënter af te ronden. Met volledig gepersonaliseerde werkplekken creëren we een dynamische Cloud omgeving die samenwerking bevordert en betrokkenheid stimuleert.

De voordelen van een modern workplace

De Modern Workplace bieden wij aan middels Microsoft Azure/office 365 of het Google Cloud Platform. Bij de implementatie van de Modern Workplace zorgen wij voor minimale impact op bedrijfsprocessen en goede adoptie door onze strategische aanpak.

01
Flexibel

De medewerkers zijn flexibel in de keuze van apparaten en apps. Of je nu werkt vanuit huis op een tablet of e-mail notificaties ontvangt op je mobiel, iedereen heeft zijn/haar eigen online werkplek.

02
Optimale samenwerking

De Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, doordat ze altijd en overal met elkaar verbonden zijn.

03
Overal bereikbaar

Waar je ook bent, met de Modern Workplace kan je inloggen op ieder device. Onderweg, thuis of op kantoor, medewerkers kunnen altijd en overal werken.

04
Persoonlijk

De medewerkers kiezen het device en richten de online omgeving helemaal naar eigen wens in. Ook de bestanden, apps en documenten kunnen eenvoudig worden gedeeld.

05
Up-to-date

Een Modern Workplace is altijd up-to-date. Zodat jij altijd gebruik kunt maken van de laatste functionaliteiten van Microsoft en Google.

06
Veilig werken

Door de inzet van onze technologie worden onbekende bedreigingen snel gesignaleerd en verholpen.

Klaar voor een flexibele en veilige werkplek?

LOWRES 1920px Data Visual okt2022 145 Edit

Eenvoudig in gebruik

Samenwerken is de sleutel tot bedrijfssuccessen. Werklocaties kunnen divers zijn; thuiswerken, op kantoor, onderweg of in het buitenland. Dit vereist in ieder geval een optimaal gepersonaliseerde werkplek die toegang biedt tot alle applicaties om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Wij bieden een werkplek die veilig, betrouwbaar en bovendien eenvoudig in gebruik is.

Indien gewenst kunnen wij jou volledig ontzorgen. Denk hierbij aan; een laptop, software licenties en gebruikerstrainingen op maat. Voor de implementatie van de Modern Workplace berekenen wij een eenmalige projectprijs (afhankelijk van de benodigdheden) en een maandelijkse vaste prijs per gebruiker. Zo weet je bij ons precies waar je aan toe bent.