Cloud

Wat zijn de voordelen van Google Cloud Platform?

Overstappen naar de Cloud is momenteel één van de beste oplossingen binnen diverse sectoren. Het Google Cloud Platform zorgt voor veel voordelen, hieronder vind je een aantal van de belangrijkste voordelen van GCP.

 • Bereik gebruikers over de hele wereld
  Doordat het Google Cloud Platform zich in de Cloud bevindt, is deze overal te bereiken. Dit zorgt ervoor dat het een platform is die toegankelijk is voor iedereen, waar je ook bent. Natuurlijk is de beveiliging hierbij wel een belangrijk punt wat altijd mee wordt genomen bij GCP

 • Gebruik geavanceerde analyse-/ AI-functies
  Het Google Cloud Platform beschikt over diverse functies, waaronder analyses die je in kunt zien en ook zijn er AI-functies die je binnen dit platform kunt gebruiken. Dit zorgt voor een duidelijk inzicht in alle data binnen de Cloud.

 • Maak gebruik van enorme gegevensopslag
  Als je overstapt naar het Google Cloud Platform, dan profiteer je van een enorme gegevensopslag. Hier kan je al je data, gegevens en bestanden kwijt. Deze staan er veilig opgeslagen en je kunt er overal en wanneer je wil bij.

 • Kosten besparen
  Misschien wel het grootste bijkomende voordeel van GCP is de kostenbesparing. Je besteed de kosten zeer efficiënt en kan op deze manier flink besparen op de IT-uitgaven binnen de organisatie.
Benieuwd naar wat de Cloud voor jou kan betekenen?

Meer over Google Cloud Platform