Cloud

Wat zijn de voordelen van de Cloud?

Door innovatieve ontwikkelingen binnen de Cloud kiezen steeds meer bedrijven voor de overstap. Dit is geen verrassing, aangezien je veel voordeel haalt uit de Cloud. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van de Cloud.

  • Altijd en overal in de Cloud
    Het maakt niet uit waar je bent, je hebt altijd toegang tot de Cloud. Zo kun je overal een werkplek creëren en is de toegang tot bestanden, gegevens en programma’s altijd mogelijk.

  • Eenvoudig op- en afschalen
    Je weet nooit wat de toekomst je brengt, een organisatie kan groeien en krimpen, hier rekening mee houden is erg belangrijk. Door de werkplekken in de Cloud te zetten, zorg je ervoor dat jouw organisatie deze groei of krimp gemakkelijk aankan en zich aanpast naar de omstandigheden. Dit komt doordat de Cloud eenvoudig schaalbaar is in vergelijking met de standaard servers en licentiemodellen.

  • Veilig en toegankelijk
    In de Cloud heb je altijd toegang tot je bestanden en data. Daarnaast is het voor hackers en virussen ook een stuk moeilijker om binnen te dringen, dankzij de uitstekende security die beschikbaar is voor de Cloud.