Sectoren | Zakelijke dienstverlening header | DataVisual
Zakelijke dienstverlening
Sectoren | Zakelijke dienstverlening | DataVisual

Cloud: de kern van digitaal zakendoen

De Cloud is de belangrijkste factor voor digitale transformatie en daar maken tegenwoordig bijna alle bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening gebruik van. De COVID-pandemie heeft dit alleen maar versneld. Cloudtechnologie biedt onmiddellijk flexibiliteit, het vermogen om zakelijke en industriële functies opnieuw uit te vinden en creëert de structuur voor innovatie in de hele organisatie.

Organisaties die zijn gestart met hun transformatie zijn succesvol, terwijl anderen nog steeds op zoek zijn naar versnelde manieren om naar de Cloud te migreren en concurrerend te blijven in het nieuwe normaal.

Verhoog je bedrijfswaarde met de Cloudoplossingen

Wij helpen organisaties bij het vormgeven, verplaatsen, bouwen en exploiteren in de Cloud en het realiseren van de voordelen van de Cloud.

We zijn ervaren in sectorspecifieke Cloudoplossingen en bieden oplossingen die strategie, migratie, modernisering en veilig Cloudbeheer omvattten. Dit alles geleverd in combinatie met de juiste partners om jouw digitale transformatiedoelstellingen te bereiken.

Mogelijkheden Cloud

Wij bieden een volledig spectrum aan Clouddiensten om de voordelen van de Cloud te maximaliseren. Bovendien weten we dat Cloud meer is dan een technologische oplossing, dus onze oplossingen omvatten diensten die nodig zijn voor blijvend succes. De succesvolle combinatie bestaat uit een combinatie van onze oplossingen en diensten.

Om organisaties succesvol in de Cloud te laten werken, hebt je kennis nodig en oplossingen om de bedrijfsactiviteiten te integreren. En daar helpen wij je graag bij.


01
Azure consulting

Migreer, evalueer en implementeer in je eigen online omgeving met onze Azure consultancy.

02
Cloud back-up

Veilig en vertrouwde opslag van je bestanden op al je apparaten. Voorkom dat bestanden verloren gaan.

03
Datacenter

Breng al je bedrijfskritische IT-infrastructuur onder op de veiligste datacenters van Nederland! Flexibel en schaalbare dataoplossingen ter ondersteuning van jouw doelstellingen.

04
DevOps

Integreer ontwikkeling en beheer. Verbeter de samenwerking en communicatie. Automatiseer om bottlenecks te voorkomen.

05
Hybrid cloud

Meer controle over data, lagere kosten en meer flexibiliteit! Met Hybrid cloud combineer je diensten of services in de public Cloud die met elkaar verbonden zijn.

06
Google GCP consulting

Onze Google-experts helpen bij het ontwerpen en implementeren van een op maat gemaakte Google Cloud platform voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Wat klanten over ons zeggen.

01 WEVI

WEVI staat voor kwaliteit en flexibiliteit in haar dienstverlening en verwacht dit ook van haar leverancier. Wij proberen onze klanten te ontzorgen en verwachten dit ook van onze IT-dienstverlener. Dat is ook de reden dat we voor DataVisual hebben gekozen. Een partij die ons ontzorgd en klaar staat als het nodig is.

Referentie | Niels Noordam | Wevi | Zakelijke dienstverlening
Niels Noordam COO

02 Elektramat

We zijn niet voor niets al meer dan 7 jaar klant bij DataVisual. Het begon allemaal met het opzetten van een compleet ordersysteem dat nogsteeds meegroeit met Elektramat. De kwaliteit en service die DataVisual levert is uitstekend en het team is fijn om mee samen te werken. Ze denken proactief mee over hoe Besteloverzicht kan bijdragen aan de groei en successen van Elektramat.

Joran Wermer Strategisch adviseur

Hoe de waarde van de Cloud te maximaliseren?

Tegenwoordig moeten organisaties meer dan ooit opereren en concurreren met een ongekende snelheid en schaal, aangezien de industrieën zich opnieuw uitvinden. Dit betekent sneller innoveren, nieuwe inkomstenstromen creëren, meer inzichten halen uit data - en uit de edge - en anders omgaan met hun klanten, partners en medewerkers.

Al deze veranderingen zijn fundamenteel, onderling verbonden en vereisen een katalysator om ze aan te sturen - en dat is Cloud. Om de volledige waarde van de Cloud te benutten, zijn vijf elementen essentieel: migratie, hyperscaler-integratie, modernisering, beheer en innovatie. Ontdek hoe het beheersen van deze elementen kan helpen om meer flexibiliteit, wendbaarheid en nieuwe groeimogelijkheden te creëren - alle mogelijkheden die digitaal zakendoen vereist.