Nieuws

DataVisual; Microsoft Gold Partner

Als Gold Partner hebben we een hechte relatie met Microsoft, vanuit hier zijn er diensten bijgekomen die we bij DataVisual aanbieden. Voor zowel onszelf als onze klanten is Microsoft een strategische partner in de automatisering op IT-gebied. Doormiddel van het optimaal integreren van processen, het creëren van meerwaarde en nieuwe inzichten, kan jij als organisatie het maximale halen uit investeringen.

De oplossingen van Microsoft zijn constant in beweging en groeien steeds verder door, dit geldt ook voor de competenties en de eisen die hieraan verbonden zijn. Om onze vaardigheden en ervaring te sterken hebben onze Microsoft specialisten jaarlijks trainingen en worden er examens afgelegd voor de organisatie, om te voldoen aan de normen binnen het Microsoft Gold partnership. Zij zijn altijd up-to-date met de nieuwste eisen en weten het best hoe de nieuwste Microsoft technologieën geïmplementeerd moeten worden.

Wat we te bieden hebben als Microsoft Gold Partner

Als Microsoft Gold Partner hebben wij alles in huis om Microsoft gebaseerde IT-diensten en producten te leveren. Daarnaast kunnen we ook slimmere trainingstools en -programma’s aanbieden en hierbij bieden we continue klantenondersteuning, waarbij we rekening houden met de nieuwste updates en eisen. De ondersteuning voor onze klanten bestaat onder andere uit gegevensbeheerder en softwareontwikkeling.

Met de voortdurende jaarlijkse beoordelingen van Microsoft kan je er zeker van zijn dat jouw zakelijke transformatie in veilige handen is bij DataVisual. We blijven de expertise van onze medewerkers ontwikkelen, zodat wij altijd totale tevredenheid voor onze klanten kunnen bieden. Onze diensten gaan verder dan alleen onze Microsoft Gold Partner certificering. Wij zijn toegewijd aan alle behoeften van een bedrijf op IT-gebied, waaronder migratie naar de Cloud, applicatieontwikkeling, het integreren van business intelligence binnen jouw organisatie en meer.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!
Diensten Cloud
Stel jouw succes veilig in de Cloud
LOWRES 1920px Data Visual nov2022 3189 ARW Dx O Deep PRIME
Diensten Modern Workplace
Beter, veiliger en efficiënter samenwerken
Diensten | Modern Workplace header | DataVisual
Insights Nieuws
Windows 365 Cloud PC; Hét besturingssysteem in de Cloud
Insights Blogs
Flinke besparing op IT-uitgaven met de Cloud
Insights | Besparen op IT-uitgaven met de Cloud (header) | DataVisual
Insights Blogs
5 redenen om te kiezen voor een Modern Workplace
Insights | 5 redenen modern workplace (header) | DataVisual