LOWRES 1920px Data Visual nov2022 3189 ARW Dx O Deep PRIME
Stel jouw succes veilig in de Cloud

Ervaar het potentieel van de Cloud

Waar jij je ook bevindt tijdens de digitale reis, wij helpen om waarde te creëren en jou te ontzorgen met onze Clouddiensten. De Cloud maakt nieuwe en flexibele bedrijfsmodellen mogelijk. Wij bieden een naadloze, moderne, veilige en flexibele aanpak van interne IT naar een Cloud infrastructuur.

Organisaties die voor de Cloud kiezen, doen dat met name om drie redenen: flexibiliteit, kostenbesparing en schaalbaarheid. 87 procent van deze organisaties geeft aan dat deze keuze hen merkbare concurrentievoordelen oplevert of op korte termijn gaat opleveren.

Lees meer over Cloud
Veilige opslag Overal bereikbaar Beter samenwerken

Onze Clouddiensten

01
Azure consulting

Migreer, evalueer en implementeer in jouw cloud omgeving samen met onze Azure consultants.

02
Cloud back-up

Veilig en vertrouwde opslag van jouw bestanden. Voorkom dat bestanden verloren gaan.

03
Datacenter

Breng al je bedrijfskritische IT-infrastructuur onder in de veiligste datacenters van Nederland. Flexibel en schaalbare dataoplossingen ter ondersteuning van jouw businessgroei.

04
DevOps

Integreer ontwikkeling en beheer. Verbeter de samenwerking en communicatie. Automatiseer om bottlenecks te voorkomen en snel te kunnen acteren.

05
Multi-cloud

Meer controle over data, lagere kosten en meer flexibiliteit. Met multi-cloud combineer je diensten of services uit meerdere public clouds door deze met elkaar te verbinden.

06
Google GCP consulting

Onze Google-experts helpen bij het ontwerpen en implementeren van een op maat gemaakt Google Cloud platform voor jouw organisatie.

Wil jij ook de Cloud voordelen ervaren?

LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9903

Breng Cloud prestaties naar een hoger niveau

Onze architecten helpen organisaties op een snelle manier, en met minimale impact te transformeren naar de Cloud. Onze aanpak van een digitale transformatie met snelheid en schaalbaarheid brengt applicaties, infrastructuur en security samen door het volledige potentieel van de Cloud te benutten.

Cloud diensten zijn snel te implementeren, overal toegankelijk en direct schaalbaar. Door onze service kan er zorgeloos en op een veilige manier in de Cloud worden gewerkt. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers beter, sneller en flexibeler kunnen werken.

Lees meer over de Cloud