LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9992 Header
Apps voor zakelijk succes

Apps die barrières doorbreken

In een wereld waar voor bijna alles een app bestaat, is strategische ontwikkeling van dynamische en verbindende apps een integraal onderdeel geworden voor organisaties. Als het op apps aankomt, worden we vaak door organisaties benaderd voor:

  • Herontwerpen van bestaande apps;
  • Benutten van de nieuwste technologieën;
  • Optimaliseren van resultaten en bedrijfsdoelstellingen.

Leg je vraag bij ons neer, ontwikkel je nieuwe app en verhoog de efficiëntie van jouw business.

LOWRES 1920px Data Visual okt2022 11

App ontwikkeling door DataVisual

Één van de manieren waarop wij elke dag toegevoegde waarde aan onze klanten leveren, is door het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van web-, desktop- en mobile apps in verschillende sectoren. Een nauwe samenwerking vormt de basis van het app bouwen. Uiteraard kun je van ons kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit verwachten.

Wij starten met een functioneel ontwerp welke ons in staat stelt om de verwachtingen over en weer af te stemmen. Gedurende het hele traject zijn wij een proactieve partner: van conceptrealisatie en strategie, tot het eerste app design, app ontwikkeling en de uiteindelijke oplevering.

Waarom een app laten bouwen door DataVisual?

De voordelen van onze applicaties

Wij maken onze klanten nog beter in hun core business door het ontwikkelen van intelligente toepassingen. Met focus op gemak, inzicht en controle bouwen wij doordachte apps die bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Onze apps kunnen losstaand zijn, gekoppeld worden met bestaande IT-systemen of worden beheerd via een specifieke omgeving. Wij bieden moderne en gebruiksvriendelijke oplossingen met als uitgangspunt:

01
Tijdbesparing

Door het gebruik van een app kunnen processen efficiënter worden ingericht, waardoor bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden minder tijd in beslag nemen of core processen op een slimmere manier worden afgehandeld.

02
Snel & gebruiksvriendelijk

Een app is volledig op jouw bedrijf en de behoeftes van de klant ingericht. Voor een korte time-to-market kan een app gemakkelijk worden bijgewerkt. Uiteraard heb je zelf de volledig controle over de app.

03
Kostenbesparing staat centraal

Als gevolg van efficiënter tijd- en materiaalgebruik staat kostenbesparing centraal. Door te focussen op vijf tot tien Key Performance Indicators (KPI’s) die bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen kan de effectiviteit van de app worden gemeten. Efficiëntie resulteert in kostenbesparing.

Benieuwd naar de mogelijkheden van apps voor jouw business?

Kwaliteit door onze successen en expertise

Met bewezen successen en expertise op alle gebieden van app-ontwikkeling, leveren wij een uitgebreide reeks oplossingen en diensten. Van gebruikerservaring, ontwerp en Agile-gedreven ontwikkeling tot implementatie en langdurige ondersteuning.

Wij ontwikkelen en beheren apps op basis van diverse technologieën, waaronder Azure Platform, Google Cloud Platform (GCP), Google App Engine, Power Apps, Kubernetes, Java, Angular en PHP.

Integraties zijn ons niet onbekend: we hebben ruime ervaring met het integreren van onder andere ERP- en CRM- systemen.

Lees meer over apps