Sectoren | Arbodiensten header | DataVisual
Arbodiensten
Sectoren | Arbodiensten | DataVisual

Transformatie in de arbodienstverlening

Arbodienstverlening draait allang niet meer alleen om verzuim en reïntegratie. De transformatie van curatief- naar preventief gezondheidsmanagement is al een tijd bezig en die dienstverlening richt zich meer op preventie en vitaliteit. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Ondertussen verandert de wereld om ons heen sneller dan ooit en worden nieuwe technologieën een integraal onderdeel van ons leven. Daar liggen enorme kansen. DataVisual helpt arbodienstverleners zich opnieuw of sterker te positioneren in een markt die continue in beweging is.

Download de brochure van onze Virtuele Ontvangstruimte voor arbodiensten!

Veel uitdagingen, maar nog meer kansen in de arbosector

Arbodiensten hebben meer dan ooit te maken met grote uitdagingen. Een solide IT-omgeving is dan ook het fundament voor een gezonde arbodienst. Security by design in plaats van noodgrepen om privacy en security te borgen.

01
Compliant

Compliant met wet- en regelgeving .

02
Efficiëntie

Optimalisatie van bedrijfsprocessen en transformatie naar de Cloud.

03
Innovatie

Een data gedreven organisaties maken gebruik van de nieuwste technologieën zoals BI, AI en IOT.

Wat klanten over ons zeggen.

01 Arbo Unie

Als Arbo Unie zijn we constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren en in te springen op de laatste ontwikkelingen. DataVisual helpt ons daar al meer dan 15 jaar bij en verrast ons nog dagelijks. Operational excellence is een term die je veel hoort, maar DataVisual maakt dit ook waar.

Referentie | Ton Goedhart | Arbo Unie | Arbodienst
Ton Goedhart ICT manager

02 Visma Verzuim

Visma Verzuim ontwikkelt en levert toonaangevende verzuimsoftware voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen en volmachten. DataVisual ontzorgt ons door een passende DevOps as a (managed) service. Een schaalbaar platform dat veel gelijktijdige en intensieve gebruikers aan kan. Onze diensten moeten continu compliant zijn op het gebied van privacy & security en vraagt dus om specifieke expertise en ervaring.

Referentie | Sijbrand Kamsma | Visma Verzuim | Arbodiensten
Sijbrand Kamsma R&D Directeur

03 Active Health

Door de kennis van de arbo- en verzuimsector en een agile aanpak is het ons gelukt om samen met DataVisual software te ontwikkelen die ons primaire proces ondersteunt. Het geeft ons een voorsprong in de markt als het gaat om de online interactie met onze partners en cliënten.

Referentie | Ceryl Eurelings | Active health | Arbodienst
Ceryl Eurelings Manager Active IT Lab

Sector specifieke oplossingen

DataVisual helpt arbodiensten verder te bouwen op basis van een solide fundament. Denk hierbij aan innovatieve oplossingen die zorgen voor optimalisatie van jouw werkprocessen. Wij zorgen dat arbodiensten data gedreven inzichten en adviezen krijgen die waarde toevoegen aan dienstverlening rondom preventie, vroegsignalering en vitaliteit van de werknemers.

01
Business Intelligence

Data gedreven beslissingen nemen om vitaliteit en gezondheid te ondersteunen.

02
Digitale wachtkamer

Creëer een optimale userexperience voor cliënten met de digitale wachtkamer.

03
Planning optimalisatie

Optimaliseer jouw planning en processen voor een efficiënte werkomgeving.

Bekijk onze brochure voor arbodiensten!

Succes verzekerd!

DataVisual is de grootste IT-dienstverlener met het meest complete aanbod voor de arbosector in Nederland. Wij nemen alle IT-gerelateerde zaken uit handen en realiseren een gestroomlijnde, veilige IT-omgeving. Wij realiseren rendement door de inzet van IT binnen de arbosector.