Diensten | Security Header | DataVisual
Bescherm applicaties en gegevens in de Cloud

Werk slim, veilig en vertrouwd

De snelheid van innovatie en wendbaarheid van de Cloud biedt een constant evoluerende set functies die kunnen worden ingezet om zakelijke functionaliteit in de Cloud te bieden. Maar zonder er goed over na te denken, kunnen bedrijven risico's creëren met hun Cloudimplementaties. De Security oplossingen van DataVisual helpen je slim, veilig en vertrouwd te werken.

LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9989

De beste beveiliging met security solutions

DataVisual biedt diverse oplossingen om ervoor te zorgen dat de applicaties en gegevens die in de Cloud worden gehost, veilig zijn. Om deze beveiligingsoplossingen voor de Cloud snel en succesvol bij jou te implementeren, hanteren wij een strategische aanpak om gegevens in de Cloud te beveiligen.

Eerst analyseren we de bestaande Cloud-omgeving. Vervolgens brengen wij een advies uit op basis van onze best practices in de sector. Denk hierbij aan netwerkconfiguratie, identiteit, autorisatie, project- en organisatiestructuur. Vervolgens implementeren wij de beveiliging die helemaal bij jou past, om lacunes in de beveiliging te dichten die tijdens de Cloud beveiligingsbeoordeling zijn vastgesteld.

Wil jij ook een veilig en goed beheer van je bedrijfsprocessen?

Zorgeloos aan het werk

Wij bewaken de Cloud-omgeving doorlopend op beveiligingsrisico's zoals DDoS-aanvallen, ongeautoriseerde Bitcoin-mijnactiviteiten, gegevenslekkage en overige bedreigingen. Onze geautomatiseerde processen zorgen ervoor dat jij zorgeloos je werk kan blijven doen.