Partners van DataVisual

Strategic partners

Microsoft

Microsoft ontwikkelt en distribueert een breed aanbod aan software die zowel voor consumenten als het bedrijfsleven geschikt zijn. Microsoft is vooral bekend van de Office-productlijn. DataVisual is een ervaren Microsoft Gold Partner en beschikt over de benodigde kennis en certificeringen.

Google

Google Cloud Platform (overkoepelende naam voor diverse clouddiensten) is een Cloud dienst van Google. Als partner van Google, bieden wij diverse Cloud diensten. DataVisual heeft veel ervaring met het Google Cloud Platform en het implementeren van deze oplossing binnen jouw organisatie.

Solution partners

Visma

Visma Verzuim is de online applicatie voor het managen van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn. DataVisual en Visma zijn partners op het gebied van Modern BI & Analytics.

Azerty

Azerty is een webshop gespecialiseerd in IT-hardware. Je vindt hier een uitgebreid assortiment, vaak rechtstreeks geleverd vanuit eigen magazijn. Wij zijn partner van Azerty en kunnen hierdoor altijd hoogwaardige kwaliteit hardware leveren afgestemd op jouw wensen en behoeften.

AvePoint

AvePoint biedt de enige volledige suite van SaaS-oplossingen voor het migreren, beheren en beschermen van gegevens in Microsoft 365. DataVisual vertrouwt op de oplossingen van AvePoint om zo organisaties productiever, meer samenwerkend en veiliger te maken.

Looker

Looker maakt deel uit van het Google Cloud Platform en brengt een Business Intelligence platform voor gegevensverkenning en -detectie op de markt. Looker wordt binnen DataVisual voornamelijk toegepast bij ons data platform MySigns.

Trifacta

Trifacta is het enige open en interactieve data engineering Cloudplatform voor het gezamenlijk profileren, voorbereiden en pipelines maken van data voor analyses en machine learning. Als partner van Trifacta kunnen wij dit doorzetten naar onze klanten binnen onze eigen oplossingen.

Elastic

Elastic is het bedrijf achter Elasticsearch, Kibana, Beats en Logstash. Van aandelenkoersen tot Twitter-streams, Apache-logboeken tot wordpress blogs. Door het partnership met Elastic kan DataVisual hun klanten helpen hun gegevens op een andere manier te verkennen en te analyseren.