Modern Workplace aanpak

Bouwstenen van Modern Workplace

Voor een succesvolle integratie van de Modern Workplace hanteren wij de volgende bouwstenen:

Bouwsteen 1: Samenwerking
Help medewerkers om beter samen te werken: altijd en overal. Verbeter teamwork door tools in te stellen om inhoud en kennis in door realtime te delen.


Werk efficiënt samen en verbeter de productiviteit
Samenwerking vereist geweldige communicatie en een gedeelde visie. Geef werknemers de mogelijkheid om vanaf elk apparaat en overal gelijktijdig samen te werken. DataVisual kan je helpen bij het identificeren en implementeren van de beste samenwerkingstechnologie waarmee je je bedrijfsdoelstellingen kunt bereiken.


MS Teams
Ervaar Teamwork in realtime, overal en op elk apparaat. Chat, bel en werk samen op één plek.

SharePoint
Maak het delen van kennis en inhoud binnen jouw organisatie mogelijk, zodat iedereen snel de informatie kan vinden en delen die hij nodig heeft.


Bouwsteen 2: bellen en vergaderingen
De manier veranderen waarop mensen communiceren. Verhoog de productiviteit met efficiëntere gesprekken. Wij bieden een uitgebreide, holistische benadering van communicatie die instant messaging, spraak, video, audio en mobiel combineert in één gestroomlijnd platform.


Bellen
Transformeer de huidige op PBX gebaseerde telecommunicatiesysteem naar een eenvoudige, kosteneffectieve en moderne Cloudcommunicatie-oplossing. Cloud Voice biedt wereldwijde telefoondienst in één enkel glaspaneel, een alles-in-één applicatie met vereenvoudigd beheer. Cloud Voice beschermt jouw eigen Office 365-beveiliging.

Vergaderingen
Verbeter de productiviteit van werknemers en verlaag de kosten voor vergaderingen en reizen. Intelligente communicatie biedt een rijke ervaring aan digitale conferenties, van eenvoudige samenwerkingen tot bedrijfsbrede live-evenementen. Stroomlijn het delen van documenten, apps en desktop altijd en overal.

Bouwsteen 3: Productivity
Navigeer door de transformatie van jouw bedrijf met de juiste gids. Wij hebben de bewezen expertise om deze begeleiding te bieden. We luisteren, ontdekken jouw behoeften en doelen en vertalen dat naar technologie, gebruikmakend van onze (markt)kennis.

Maak jouw bedrijf productiever door

01
Kracht van het Power Platform

Verbind Azure, Office 365, Dynamics 365 en andere apps en bouw zelf innovatieve oplossingen. Geef je team de mogelijkheid om innovatieve oplossingen op maat te bouwen.

02
PowerAPPS

Geef het team de kracht en bouw je eigen apps. Traditionele applicatie-ontwikkeling is niet eenvoudig. Met behulp van Power Apps bouw je als een echte expert snel en efficiënt apps op. Wij helpen je bij het navigeren door de wereld van het digitaliseren en stellen jouw team in staat om hun ideeën om te zetten in realiteit.

03
PowerBI

Maak in een oogwenk gegevensdashboards en visualisaties. Power BI biedt end-to-end gegevenslevenscyclusbeheer, waardoor bruikbare inzichten en realtime rapportage mogelijk zijn. Reageer snel op veranderingen zoals deze plaatsvinden met behulp van belangrijke gegevens en analyse van kritieke trends.

04
Powerautomate

Stroomlijn en concentreer op wat het belangrijkst is. Ontdek hoe je taken en processen efficiënter in kunt richten en kan automatiseren om tijd en geld te besparen. Bouw workflows zonder ervaring en zonder code en creëer maximale werkproductiviteit.

Blok 4 Enterprise content management
Blijf georganiseerd en verhoog de productiviteit. Wij helpen je bij het creëren van een Enterprise Content Management-oplossing. Eén opslagplaats met informatie voor jouw organisatie die altijd en overal veilig opgeslagen en toegankelijk is.

Gegevens zonder interpretatie betekenen niets. Vóór dit punt waren veel van de verzamelde gegevens te uitgebreid, slordig of inconsistent om enige waarde te hebben. Tijdens de voorbereidingsstap gebruiken onze data-engineers algoritmen die controleren op fouten, null-waarden, duplicaten in de verzamelde gegevens om ervoor te zorgen dat deze schoon, nauwkeurig en relevant zijn om bij te dragen aan de doelstellingen.