Vacature
Afstudeeropdrachten - DevOps

Become part of IT.

1692971648651
Ilse ten Brinke Corporate Recruiter Datavisual
Zie jij jezelf al als onze toekomstig Datavisual collega? Of heb je nog vragen? Solliciteer hier direct of neem contact met mij op!
Stage
HBO Diploma/Bachelor's
System Development

Maak Impact met DevOps bij DataVisual!

Welkom bij DataVisual! Ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van DevOps? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als afstudeerder bij DataVisual krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen binnen een innovatieve omgeving, waarbij je wordt uitgedaagd om je vaardigheden op het gebied van DevOps te benutten en te ontwikkelen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan real-world projecten en tegelijkertijd ondersteund te worden door een team van ervaren professionals. Klaar om je stempel te drukken op de wereld van DevOps? Solliciteer dan op een van onze afstudeeropdrachten. Heb je zelf een idee voor een opdracht? Neem dan contact met ons op!

Afstudeeropdracht: Implementatie van een Web Application Firewall (WAF)"

Security en Cyber Security zijn steeds vaker onderwerp van gesprek. Klanten willen een veilige omgeving kunnen garanderen en zijn op zoek naar oplossingen. Naast bestaande maatregelen zoals MFA, encryptie en firewalls, wordt ook de Web Application Firewall (WAF) steeds belangrijker. Deze biedt bescherming voor applicaties, zowel standaard als op maat gemaakt, en zelfs websites.

DataVisual staat voor de uitdaging om te onderzoeken welke WAF-oplossingen beschikbaar zijn en hoe deze kunnen bijdragen aan de beveiliging van klantomgevingen. De opdracht omvat een analyse van de beschikbare WAF-oplossingen, hun functionaliteiten en toepassingsgebieden. Daarnaast moet er advies worden gegeven over hoe deze oplossingen kunnen worden omgezet in een dienst voor klanten van DataVisual, inclusief monitoring en prijsstelling.

De afstudeerder zal zich richten op het ontwikkelen van een aanbeveling voor de implementatie van een WAF-dienst die klanten van DataVisual voorziet van de juiste beveiligingsfunctionaliteiten tegen een passende prijs.

In het kort;

  • Onderzoek naar beschikbare Web Application Firewall (WAF) oplossingen voor klanten van DataVisual.
  • Analyse van functionaliteiten en toepassingsgebieden van verschillende WAF-oplossingen.
  • Advies over de ontwikkeling van een WAF-dienst voor klanten, inclusief monitoring en prijsstelling.
  • Ontwikkelen van aanbevelingen voor de implementatie van een WAF-dienst bij DataVisual, gericht op optimale beveiligingsfunctionaliteiten tegen een passende prijs.

Jouw stagebegeleider en team

Tijdens jouw afstudeerstage zul je worden begeleid door een ervaren DevOps Engineer met maar liefst 20 jaar ervaring in Linux systeembeheer en gerelateerde producten. Jou begeleider maakt deel uit van ons team van vier personen, die allen gespecialiseerd zijn in Google Cloud, Linux en Microsoft Azure.

Ons team van DevOps engineers richten zich voornamelijk op het bedienen van grote klanten en werken nauw samen met andere softwareontwikkelaars om oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Zowel op technisch als op consultancygebied denkt ons team proactief mee met de klant, waarbij ze streven naar innovatieve en effectieve oplossingen.

Eens per week zal je met je begeleider eens sparren om uitdagingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en de opdracht. Daar blijft het natuurlijk niet bij, wij als DataVisual maar ook onze collega’s faciliteren in het kennisdelen door hier onder andere doelgericht tijd voor vrij te maken, maar ook tussendoor is geen vraag te veel. Wij moedigen nieuwsgierigheid aan. Hier geldt: je staat er nooit alleen voor.

Wat krijg je van ons?

  • Een bruto stagevergoeding van €400-, per maand;
  • Begeleiding van een professional op het gebied van DevOps die alle tijd heeft voor jou vragen en bereid is om kennis te delen;
  • Reiskostenvergoeding van €0.23 per kilometer;
  • Vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes op kosten van DataVisual;
  • De hele week kun je met korting paddelen met collega’s, direct naast ons pand! Of profiteer van een abonnement met korting bij een sportschool in de buurt van DataVisual;
  • Een eigen fijne werkplek binnen ons kantoor bij DataVisual, tussen professionals en medestudenten zodat jij optimaal van elkaar kan leren!

Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?