Vacature
Lead Engineer (32-40 uur per week)

Become part of IT.

1692971648651
Ilse ten Brinke Corporate Recruiter Datavisual
Zie jij jezelf al als onze toekomstig Datavisual collega? Of heb je nog vragen? Solliciteer hier direct of neem contact met mij op!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
System Development

Hoe word jij Lead Engineer bij DataVisual?

Als Lead Engineer bij DataVisual help je onze klanten bij het bepalen van een visie en strategie om over te stappen naar de Cloud. Je adviseert de klant en je collega’s om zo de beste oplossing te bieden. Dit ga je niet alleen doen, je werkt samen met ons team van gecertificeerde Microsoft experts. De visie van DataVisual zit in jouw DNA en je kent jouw klant, de organisatie en de processen. Voor jou is het zo goed mogelijk ondersteunen van de klant belangrijk. Dit doe je om hen te helpen met groeien door de IT-infrastructuur naadloos op de organisatie aan te laten sluiten. Veel vrijheid en speelruimte dus!

Dit vind je leuk om te doen

 • Met klanten in gesprek om hen te adviseren en te begeleiden naar de Cloud;
 • Opstellen van een technisch ontwerp en documentatie;
 • Het inrichten en realiseren van de omgeving in Azure;
 • Klanten begeleiden in het migratietraject;
 • Sparringpartner zijn voor klanten waarbij je een adviserende rol hebt.

Wat neem jij mee?

 • Relevante en afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke werkzaamheden;
 • Ervaring met het ontwerpen van Azure omgevingen en documentatie hiervan;
 • Sociaal onderlegd, in staat om gesprekken op niveau te voeren met It of Business managers;
 • Heldere visie op Cloud en Modern Workplace oplossingen;
 • Diepgaande kennis van Microsoft Azure en Microsoft Server oplossingen;
 • Microsoft certificeringen als AZ-104, AZ-500, AZ-303 en AZ-304 zijn een grote pré;
 • Kennis van firewalls, switches en routering is mooi meegenomen

Dit krijg jij van ons:

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, een lease-fietsplan en een auto van DataVisual. Ook vinden we het belangrijk om als team op veel momenten samen te komen, dit doen we door onze kwartaal updates, vrijdagmiddag borrels, personeelsuitjes en als hoogtepunt de jaarlijkse kerstborrel. Ons pand is onlangs volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.


Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?