Vacature
Servicedesk Engineer

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
Service Development

Hoe word jij Servicedesk Engineer bij DataVisual

Je komt als Servicedesk Engineer terecht in een gedreven en professioneel team op onze Managed Services afdeling. Samen met je naaste collega’s ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon, het vastleggen van incidenten en changes en het beheren van de inkomende e-mail op de afdeling. Daarnaast probeer je tickets zoveel mogelijk in eigen beheer af te handelen en houd je hierbij de klant continu geïnformeerd over de voortgang. Mocht je de tickets niet zelf kunnen afhandelen zorg je voor een juiste dispatch aan je naaste collega’s en bewaak je de voorgang. Als Microsoft Gold Partner omarmen wij de Modern Workplace en Azure oplossingen, o.a. het beheer van de werkplekken en de Azure Tenant van onze klanten zullen onderdeel zijn van je takenpakket. 

Dit vind je leuk om te doen

  • Klanten helpen en ondersteunen via de telefoon of mail;
  • Tickets afhandelen en klanten informeren over de voortgang;
  • Het vastleggen van incidenten en changes;

Wat neem jij mee?

  • Je bent gedreven en hebt de wil om te leren;
  • Een proactieve werkhouding; je bent ondernemend en wacht niet tot iemand wat van je vraagt;
  • Je bent een ervaring Servicedesk Engineer en kennis van Microsoft Azure is een pré;
  • Zowel zelfstandig werken als samenwerken binnen een team kan jij uitstekend;
  • Je voelt je aangesproken tot onze cultuurwaarden Know, Care & Grow.

Dit krijg jij van ons

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, een lease-fietsplan en afhankelijk van de functie een auto van DataVisual. Ook vinden we het belangrijk om als team op veel momenten samen te komen, dit doen we door onze kwartaal updates, vrijdagmiddag borrels, personeelsuitjes en als hoogtepunt de jaarlijkse kerstborrel. Ons pand is onlangs volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.


Solliciteren

Het gaat bij ons namelijk niet om je achtergrond, maar om je motivatie, leergierigheid en kennis. Nieuwsgierig? Klik op de knop 'solliciteer'!

Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?