Vacature
Windows Engineer

Become part of IT.

Monique Netters HR Manager
Monique Netters HR Manager
Goed om te horen dat je een carrière bij DataVisual ziet zitten. Laat hier je gegevens achter, deel je CV en/of motivatiebrief en wie weet tot snel!
Fulltime
HBO Diploma/Bachelor's
System Development

Hoe word jij Windows Engineer bij DataVisual?

Je komt terecht in een gedreven en professioneel team op onze Cloud Services afdeling. Als Windows Engineer ben je samen met je naaste collega’s verantwoordelijk voor IT-infrastructuren van onze klanten, dit kan zowel on-premise zijn als in het datacenter. Daarnaast ben je veer bezig om samen met onze klanten de stap naar de Cloud te zetten. Als Microsoft Gold Partner omarmen wij de Modern Workplace en Azure oplossingen en adviseren wij onze klanten hoe zij deze transitie kunnen uitvoeren. Je hebt hierbij een adviserende rol, maar werkt ook samen met je collega’s aan het ontwerp van de architectuur en je voert de daadwerkelijke migraties uit.

Hou je van een uitdaging? Denk je out-of-the-box, werk je goed samen in teamverband maar ben je ook erg zelfstandig? Dan is dit een passende functie voor jou!

Dit vind je leuk om te doen

  • Klanten ondersteunen in de overstap naar de Cloud;
  • Uitvoering geven aan migraties, changes en implementaties;
  • Met klanten in gesprek om hen te adviseren en te begeleiden tijdens de migratie;
  • Documenteren van technische zaken omtrent migraties.

Wat neem jij mee?

  • Je bent gedreven en hebt de wil om te leren;
  • Een relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent ondernemend en wacht niet tot iemand wat van je vraagt, maar gaat proactief aan de slag;
  • Ervaring als Windows Engineer en kennis van Microsoft Azure is een pré;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook zeker een teamplayer;
  • Je voelt je aangesproken tot onze cultuurwaarden Know, Care & Grow.

Dit krijg jij van ons:

Een droombaan
Geweldige collega’s, uitdagende functies en doorgroeimogelijkheden. Naast de VrijMibo bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten. En het ontbreekt ons niet aan feestjes. Goed (team)werk wordt beloond!

Vrijheid & Creativiteit
We werken graag hard, dit komt omdat we doen wat we leuk vinden en krijgen daar alle vrijheid voor in. Als we creativiteit optimaal willen benutten, is vrijheid van essentieel belang. We zijn betrokken bij elkaar, want samen bereiken we meer.

Collega’s met een Hands-on mentaliteit
We staan erom bekend dat we dingen gedaan krijgen. Niet alleen denken, maar ook doen. Dit doen we samen, maar ook individueel. We stellen klanttevredenheid voorop en doen er alles aan om doelen te bereiken.

DataVisual voor jou

Op basis van jouw ervaring en skills bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast is er nog veel meer waar wij rekening mee houden. Je krijgt een laptop die is afgestemd op jouw werkzaamheden, een goede collectieve pensioensregeling, 26 vakantiedagen per jaar, scholing- en studiefaciliteiten, een lease-fietsplan en afhankelijk van de functie een auto van DataVisual. Ook vinden we het belangrijk om als team op veel momenten samen te komen, dit doen we door onze kwartaal updates, vrijdagmiddag borrels, personeelsuitjes en als hoogtepunt de jaarlijkse kerstborrel. Ons pand is onlangs volledig vernieuwd zodat je een fantastische plek hebt om te werken. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.


Solliciteren

Het gaat bij ons namelijk niet om je achtergrond, maar om je motivatie, leergierigheid en kennis. Nieuwsgierig? Klik op de knop 'solliciteer'!


Heb je vragen over deze vacature of kunnen we je ergens anders mee helpen?