Blogs

5 redenen om te kiezen voor een Modern Workplace

Insights | 5 redenen modern workplace (header) | DataVisual

Er is veel veranderd in het afgelopen jaar, ook op de werkvloer ziet het er niet meer uit zoals een aantal jaar geleden. Het is overal een stuk rustiger op kantoor en veel mensen werken vanuit huis. Vooral in tijden als deze is niets zo belangrijk als efficiënt werken en bij alle applicaties en documenten kunnen die je nodig hebt tijdens het werken. Of dit nou op kantoor is of thuis aan de eettafel, met een Modern Workplace zorg je voor structuur, efficiëntie en is dit dé oplossing die aansluit bij een optimale werkomgeving. In deze blog geven wij je 5 redenen om te kiezen voor een Modern Workplace.

 1. Altijd overal beschikbaar
  Door het implementeren van een Modern Workplace zorg je ervoor dat alle medewerkers eenvoudig overal bij kunnen wat ze tijdens het werken nodig zijn. Niet iedere medewerker heeft dezelfde bestanden en applicaties nodig, door dit geautomatiseerd te doen voorkom je dat je alle werkplekken persoonlijk moet op gaan zetten, wat erg veel tijd kost. Je kan met een Modern Workplace efficiënt werken en dat op verschillende plekken.

 2. Gemakkelijk en beveiligd toezicht
  Bij een Modern Workplace wordt er rekening gehouden met het meenemen van apparaten, zoals een laptop. Doordat er voor alle apparaten een veilige en versleutelde connectie is ontwikkeld met de bedrijfsapplicatie, is het beheer een stuk eenvoudiger en ben je verzekerd van een veilige werkplek.

 3. Eenvoudig te personaliseren
  Als medewerker kan je zelf het device kiezen en zo inrichten, zodat jij het optimaal kan gebruiken en efficiënt al je werkzaamheden uit kan voeren. De online omgeving is dan helemaal naar eigen wens, hierin kan je dan ook eenvoudig documenten, bestanden en applicaties delen.

 4. Altijd up-to-date
  Door te kiezen voor een Modern Workplace zorg je ervoor dat je werkplek altijd up-to-date is. Zo heb je altijd alles bij de hand wat je nodig bent tijdens het werken. Ook platformen als Microsoft en Google zullen continu up-to-date zijn, zodat je nergens tegen aan loopt.

 5. Optimale samenwerking
  Je bent altijd overal en met iedereen verbonden, zo kun je eenvoudig communiceren met collega’s en ook het delen van bestanden gaat erg gemakkelijk. Op deze manier verhoog je de productiviteit van het bedrijf en hier komt de efficiëntie ook weer in naar boven.

Kosten besparen met een Modern Workplace

Bovenstaande redenen worden ook gezien als voordelen, een groot voordeel van de Modern Workplace is dat het erg flexibel is en je overal kunt werken met je eigen bestanden en benodigde applicaties. Wat echter misschien wel de belangrijkste reden is om te kiezen voor een Modern Workplace, is dat het zorgt voor zowel geld- als tijdbesparing.

Bij DataVisual kun je ook terecht voor het realiseren van een Modern Workplace voor jouw bedrijf of organisatie. Hierin zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan software implementatie en gebruikerstrainingen op maat. Wij zorgen voor een complete werkplek met laptop en alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren op kantoor.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Modern Workplace iets voor jou?