Blogs

Is jouw bedrijfsdata veilig met mobiele devices? 5 tips voor Microsoft Intune

LOWRES 1920px Data Visual nov2022 3283
Inhoudsopgave
  • Slim en eenvoudig: Microsoft Intune in actie
  • Maak werk van mobiliteit met Mobile Application Management
  • Zet de volgende stap in Mobile Device Management
  • BYOD, zonder zorgen
  • Focus op ondernemen met Microsoft Intune
  • Microsoft Intune is dé sleutel tot effectief beheer
4 minuten
25-07-23

In de dynamische bedrijfswereld van vandaag is het effectieve beheer van mobiele devices essentieel voor zowel de productiviteit van medewerkers als de bescherming van bedrijfsgegevens. Microsoft Intune biedt een revolutionaire cloudgebaseerde oplossing waarmee je volledige controle hebt over alle mobiele devices binnen jouw organisatie zoals laptops, smartphones en tablets. Ontdek in deze blog hoe Microsoft Intune jouw bedrijf flexibel en veilig houdt.

Slim en eenvoudig: Microsoft Intune in actie

Met Microsoft Intune genieten werknemers van een moeiteloze gebruikerservaring en tegelijkertijd blijft bedrijfsinformatie veilig. Dankzij de integratie met Microsoft Endpoint Manager (MEM), een krachtige combinatie van Intune en Configuration Manager, krijg je een gecentraliseerd beheerplatform voor al jouw devices en gegevens in de cloud.

Klinkt simpel? Dat is het ook! Met Intune heb je alle tools binnen handbereik om jouw digitale omgeving te beheren en te beveiligen.

Maak werk van mobiliteit met Mobile Application Management

Met Intune beperk je je niet alleen tot het beheer van devices, maar kun je ook de controle uitoefenen over de apps die daarop worden gebruikt. Dankzij Mobile Application Management kun je apps gemakkelijk toewijzen aan gebruikers of groepen, met specifieke configuraties voor een naadloze gebruikerservaring.

Bovendien biedt Intune uitgebreide rapportagemogelijkheden, waardoor je waardevolle inzichten krijgt om de digitale werkplek van jouw medewerkers continu te verbeteren.

Zet de volgende stap in Mobile Device Management

Microsoft Intune stelt je in staat om mobiele devices te beheren, precies zoals jouw organisatie dat vereist. Zodra jouw medewerkers hun devices registreren, kun je specifieke regels en instellingen toepassen om de gewenste controle, functies en beveiliging te waarborgen. Denk aan het verplicht stellen van wachtwoorden, het implementeren van tweefactorauthenticatie en het opzetten van een veilige VPN-verbinding. Jouw bedrijf, jouw regels.

BYOD, zonder zorgen

Bring-your-own-device (BYOD) is in veel organisaties een realiteit geworden. Met Microsoft Intune hoef je je geen zorgen te maken over de beveiliging van persoonlijke devices. Je kunt gebruikers de mogelijkheid bieden om veilige toegang tot resources te krijgen via meervoudige verificatie (MFA). Op die manier behoud je de controle, zelfs bij het gebruik van persoonlijke devices.

Focus op ondernemen met Microsoft Intune

Als ondernemer wil je je volledig kunnen concentreren op je bedrijf, zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van je bedrijfsgegevens. Microsoft Intune biedt de ideale oplossing door alle devices op afstand en volledig vanuit de cloud te beheren. Met naadloze integratie met Azure Active Directory (Azure AD) en andere Microsoft 365-producten creëer je een veilige en geïntegreerde werkomgeving waar jouw bedrijf op kan bouwen.

Microsoft Intune is dé sleutel tot effectief beheer

Beheer mobiele devices in jouw organisatie als nooit tevoren. Met Intune ervaren medewerkers een prettige en intuïtieve gebruikerservaring, terwijl bedrijfsgegevens altijd beschermd zijn. Profiteer van de eenvoud en kracht van Microsoft Intune en zet een nieuwe standaard voor mobiliteit en beveiliging binnen jouw organisatie. Maak jouw digitale transformatie werkelijkheid met Microsoft Intune als jouw betrouwbare partner.

DataVisual is Microsoft solution partner modern work en adviseert, levert en ondersteunt Intune. Door diepgaande kennis van MS365 een aanverwante oplossingen, ben je gegarandeerd van een vlekkeloze geïntegreerde, flexibele oplossing voor het op afstand ondersteunen van jouw medewerkers en het veilig houden van bedrijfsdata.