Webinars

Microsoft Zero Trust Webinar: versterk jouw Cybersecurity | 28-11-'23

LOWRES 1920px Data Visual okt2022 9974

Microsoft Zero Trust Webinar: versterk jouw Cybersecurity

Ben je klaar om je dataveiligheid naar een hoger niveau te tillen? Kijk dan ons webinar over de Microsoft Zero Trust aanpak terug! Zero Trust is de toekomst van dataveiligheid en het is tijd om te ontdekken hoe je jouw gegevens kunt beschermen tegen bedreigingen van vandaag en morgen.

Over het webinar

In een tijdperk van toenemende digitale dreigingen is het van cruciaal belang om je organisatie te wapenen tegen hackers en datalekken. Microsoft Zero Trust biedt een oplossing die alle aspecten van cybersecurity opnieuw definieert en een nieuw tijdperk van beveiliging inluidt. Dit webinar geeft je inzicht in de principes van Microsoft Zero Trust en hoe je deze kunt implementeren om je organisatie te beschermen. Of je nu een kleine onderneming bent of een enterprise onderneming, de Zero Trust-aanpak is aanpasbaar en essentieel voor iedereen.

Spreker: Nico Schrooten, Technology officer van DataVisual

Wat kun je verwachten?

  • Zero Trust Fundamenten: Leer de basisprincipes van Microsoft Zero Trust en waarom dit de toekomst van cybersecurity is.
  • Zero Trust in de Praktijk: Ontdek hoe je de Zero Trust-aanpak kunt toepassen in je organisatie, inclusief identiteits- en toegangsbeheer.
  • Succesverhalen: Hoor hoe andere organisaties Microsoft Zero Trust hebben omarmd en de resultaten hebben behaald.
  • Live Q&A-sessie: Stel al je vragen aan Nico Schrooten Technology officer van DataVisualHeb je vragen naar aanleiding van het webinar? Neem contact met ons op via marketing@datavisual.nl of bel ons op 0547 380 777.

Volg ons op LinkedIn voor updates en meer informatie over toekomstige evenementen.

Vul het formulier in om de opname van het webinar te bekijken