Nieuws

DataVisual Beachvolleybaltoernooi Enter

Leestijd: 3 minuten | Datum: 10-06-2020

Ieder jaar wordt het DataVisual beachvolleybaltoernooi weer georganiseerd door volleybalvereniging Holyoke. DataVisual is hoofdsponsor van dit gezellige beachvolleybaltoernooi. Helaas kon de laatste (24e) editie op 19 en 20 juni 2020 niet doorgaan i.v.m. corona.

Terugblik laatste beachvolleybaltoernooi in juni 2019
Op 28 en 29 juni vond de 23e editie van het DataVisual Beachvolleybaltoernooi plaats. Bedrijven uit Enter en omstreken kunnen zich aanmelden voor dit gezellige toernooi. Teams met volleyballers of bedrijven/personeelsverenigingen met een aantal collega’s, het was altijd een hevige strijd om de speciale bedrijvencup!

Heel Enter op z’n kop!
In het Centrum van Enter worden 8 beachvelden opgetogen. Meer dan 200m3 zand, een gezellig terras, goed weer en in totaal meer dan 75 teams zijn de ingrediënten voor een prachtig beachvolleybaltoernooi. Wegens succes van de afgelopen jaren zijn er naast de gebruikelijke klassen, ook bedrijvenklassen opgesteld.

Wanneer en wie doen er mee?

Op vrijdagavond strijden families, straten en bedrijven voor de jaarlijkse titel. Op zaterdag zijn de overige teams van harte welkom. Speciaal voor alle bedrijven uit Enter en omstreken wordt er een aparte poule gecreëerd. Zo kun je gezamenlijk met je collega’s deelnemen aan dit gezellige toernooi.

Wil je als bedrijf of personeelsvereniging voor de volgende editie gewoon eens kennismaken met de beachsport of heb je een team met volleyballers, schrijf je dan in en strijd voor de speciale bedrijvencup!

Wil je zand onder je voeten, een blakend zonnetje op je kruin, sportiviteit en vooral veel gezelligheid?