Nieuws

DataVisual en Visma Verzuim gaan partnership aan

  1. Home
  2. Insights
  3. Nieuws
  4. DataVisual en Visma Verzuim gaan partnership aan
MySigns Business Intelligence Arbodiensten
2 minuten
19-10-21

Met ingang van november 2021 zijn Visma Verzuim en DataVisual een partnerovereenkomst aangegaan. Visma Verzuim en DataVisual gaan samenwerken op het gebied van Modern BI & Analytics.

Bart Hoogenraad, Strategie & marketing directeur van Visma Verzuim legt uit waarom we deze samenwerking aangaan: ”Als marktleider op het gebied van software voor het voorkomen en begeleiden van verzuim willen wij onze klanten op alle mogelijke manieren ondersteunen. Dat geldt ook voor het ontsluiten van data voor bijvoorbeeld BI-tooling. Het product MySigns van DataVisual voorziet in een grote behoefte van onze klanten om data vanuit Visma Verzuim te presenteren in overzichtelijke dashboards. Wat ‘MySigns’ uniek maakt is dat er gebruik wordt gemaakt van de data die via Odata uit Visma Verzuim wordt gehaald. De gegevens zijn vervolgens direct beschikbaar in de voor de klant gewenste dashboards. MySigns is visueel, eenvoudig en intuïtief zodat je geen training nodig hebt. Kortom, met MySigns kun je snel aan de slag. Het platform zorgt ervoor dat data geautomatiseerd wordt ontsloten en dashboards met de data direct beschikbaar zijn. Wij zijn blij met DataVisual als nieuwe Partner op het gebied van Modern BI & Analytics.”

Henk Smeijers, Directeur van DataVisual: “MySigns is in combinatie met Visma Verzuim een hele krachtige propositie. Het biedt klanten out-of-the-box inzichten, voorspellingen en de mogelijkheid om te benchmarken met landelijke/publieke data. Daarnaast geeft MySigns inzicht in de kwaliteit van data waardoor de betrouwbaarheid van de inzichten en rapportages verbeterd wordt. MySigns biedt voor dienstverleners tevens de optie om financiële data te koppelen om op die manier o.a. meer inzicht te verkrijgen in het rendement van contracten of contractsoorten. Ik ben ervan overtuigd dat wij met MySigns een interessante propositie neerzetten voor Arbodiensten die waarde uit data willen halen.”

Over DataVisual

Met onze kennis en ervaring in de Arbosector bieden wij arbo specifieke oplossingen en ontzorgen wij op alle facetten van IT. Door onze marktkennis bieden wij een toegevoegde waarde die zich direct vertaalt in een hogere efficiëntie en meer rendement.

Over Visma Verzuim

Visma Verzuim is de online applicatie voor het managen van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn, zoals de werknemer, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. Visma is marktleider in Nederland. In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen werknemers in Nederland beheerd.

Wil je meer weten over wat DataVisual en Visma Verzuim voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met DataVisual. Of stuur een e-mail naar info.vismaverzuim@visma.com. Meer informatie over DataVisual vind je op https://datavisual.nl/mysigns