Nieuws

Succesvolle implementatie van MySigns bij @Arbo

Eind januari is @Arbo gestart met het gebruik van MySigns. Op deze manier kunnen ze data zo inzetten dat het een positief effect heeft op de dienstverlening naar hun klanten.

We zijn dan ook zeer blij om @Arbo als klant te verwelkomen bij MySigns om zo samen te werken aan het optimale arbo-resultaat!

MySigns biedt ons inzichten die onze verwachtingen en die van onze klanten overtreffen. Door de data wordt ons proces continu geoptimaliseerd en wordt de dienstverlening naar onze klanten naar een hoger niveau gebracht.

Fynn van den Booren Algemeen Directeur

Haal meer uit je verzuimdata met MySigns

MySigns is een uniek platform waarmee out-of-the-box connectie gemaakt kan worden met Visma Verzuim. Deze data wordt vooraf gestructureerd zodat dashboards en rapportages geboden kunnen worden op basis van eigen data en sectordata.

Deze dashboards en rapportages kunnen direct ingezet worden zonder aanvullende training om deze te kunnen lezen, interpreteren of te presenteren. Dit proces is volledig intuïtief.

Naast ontsluiten van verzuimdata is het ook mogelijk om overige bronnen te ontsluiten op basis van standaard connectoren. Denk hierbij aan financiële data, CRM-data of andere databronnen welke onderdeel uit maken van de processen binnen je organisatie.

Kortom; geen ellenlange implementatie en ontwikkeltrajecten meer! Direct aan de slag met de data die er toe doet. Dit geldt zowel voor de interne processen als voor de rapportages richting klanten.

Daarnaast worden aanpassingen en updates op de standaard dashboards en rapportages beschikbaar gesteld voor alle gebruikers. Mocht er een aanpassing zijn in Visma Verzuim dan worden deze ook beschikbaar gesteld in de rapportages waar dit waarde toevoegt aan het onderliggende proces.

Wat maakt MySigns nou zo uniek? Modern BI & Analytics
  • Out-of-the-box standaard dashboard en rapportages;
  • Alles in eigen huisstijl;
  • Eenvoudig delen van informatie;
  • Signalering op basis van de door jou ingestelde KPI’s of meetwaarden;
  • Data discovery;
  • Voorspelling met behulp van Machine Learning (AI);
  • Single source of truth;
  • Ontwikkeling eigen dashboards
  • 100+ integraties met andere bronsystemen beschikbaar

Benieuwd naar de mogelijkheden van MySigns voor jouw organisatie?