Cloud

Wat heeft Google Cloud Platform te bieden?

Google Cloud Platform heeft veel te bieden, je kunt er veel informatie verkrijgen en tevens biedt het hulp bij de structuur en bouw van applicaties. Je kunt een hele lijst vinden met de verschillende services die je worden aanboden bij het Google Cloud Platform, echter zijn onderstaand de belangrijkste functies:

• GCP is een public Cloud, hiermee wordt simpel weg gezegd dat je met anderen een infrastructuur deelt waarop je jouw applicaties kunt laten draaien.
  • Compute Engine is onderdeel van het Google Cloud platform, dit is de infrastructuur als een service om Microsoft Windows of Linux virtuele machines te laten draaien.
  • Met Google Cloud Storage wordt opslag aangeboden, van enkele gigabytes tot vele terabytes, waar je al je bestanden, data en applicaties op kwijt kunt.
  • Google App Engine helpt met diverse tools die geïntegreerd zijn in PHP, Python en Microsoft.net voor degene die zich bezighouden met softwareontwikkeling.
  • Cloud Run wordt als helpende hand gezien voor softwareontwikkelaars om zo applicaties te kunnen implementeren op modellen zonder server.
  • Cloud Datastore is een database (noSQL) voor web een mobiele applicaties.
  • In Google Filestore kunnen bestanden worden bewaard voor Google Cloud Platform gebruikers.

Bovenstaand is slechts een greep uit de producten die Google Cloud Platform biedt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag groeien op IT-gebied.