Cloud

Wat is Google Cloud Platform?

Op het meest basale niveau is Google Cloud Platform (GCP) een leverancier van computerbronnen voor het distribueren en beheren van webapplicaties. Het platform biedt een locatie voor individuen en bedrijven om software te bouwen en uit te voeren. Door het internet te gebruiken om gebruikers van de software met elkaar te verbinden, wordt ook elke bron bijgehouden die wordt gebruikt.

Cloudplatforms zijn handig wanneer je de dienst als applicatie wilt presenteren in plaats van als website. Er bestaan concurrerende platforms van Microsoft en Amazon, maar het platform van Google is anders. De concurrentievoordelen van GCP zijn onder meer kostenbeheersing, gebruiksvriendelijkheid en succesvolle implementatie van complexe apps.

Ontdek GCP met DataVisual.

Google Cloud Platform bestaat om jouw leven te vereenvoudigen. Als je Google Cloud Platform wilt gebruiken om jouw bedrijf vooruit te helpen, maar je voelt zich een beetje overweldigd door alle beschikbare opties, dan kan DataVisual je helpen. Als Google Cloud Partner kunnen we je helpen nieuwe idee├źn te verkennen en grenzen te verleggen om jouw bedrijf te verbeteren.

Benieuwd naar wat de Cloud voor jou kan betekenen?

Meer over Google Cloud Platform